Fotbal intern

Mihai Bălaşa, accidentare urâtă în Hajduk – FCSB: “De-abia mergea!” Nu mai sunt fundaşi centrali pentru retur!

10.08.2018 | 00:11
Mihai Balasa accidentare urata in Hajduk  FCSB Deabia mergea Nu mai sunt fundasi centrali pentru retur

Mihai Bălaşa s-a accidentat în meciul de la Split în repriza a doua a partidei cu Hajduk – FCSB şi acest lucru a devenit o problemă pentru Nicolae Dică. Fundaşul central al roş-albaştrilor a fost călcat de Sego de la Hajduk în minutul 65 al meciului din Croaţia şi a necesitat îngrijiri medicale pe marginea terenului. Însă apărătorul a strâns din dinţi şi a reintrat în teren, rezistând până la finalul meciului. Cu toate acestea, problema pe care o are la piciorul drept e mai mare decât părea la prima vedere.

“Avem o problemă mare că i-am pierdut şi pe Marko Momcilovic şi pe Bălaşa. Nu cred că Bălaşa mai poate juca în retur, se pare că are entorsă abia mai putea pune piciorul în pământ”, a fost reacţia lui Nicolae Dică.  Bălaşa nu va fi în echipa lui Dică la retur, lucru valabil şi pentru Marko Momcilovic. Sârbul, care poate evolua şi el ca fundaş central, a făcut întindere în finalul primei reprize şi a trebuit să fie schimbat cu Junior Morais.

Mihai Bălaşa s-a accidentat în Hajduk – FCSB. Şansa lui Nedelcu

Cele două accidentări înseamnă o problemă imensă pentru antrenorul FCSB. Practic, Dică va trebui să improvizeze la meciul retur, pentru că îl mai are doar pe Bogdan Planic ca stoper de meserie. Astfel, Dragoş Nedelcu pare soluţia ce mai la îndemână, fiind singurul din lot care a mai evoluat pe acest post. Lucian Filip şi Mihai Pintilii sunt ceilalţi doi jucători din lot care au mai fost folosiţi ca “soluţii de avarie” pe această poziţie, însă şansele cele mai mari de titularizare le are Nedelcu, fostul jucător al Viitorului Constanţa fiind cel mai familiarizat cu acest post. Entorsa lui Mihai Bălaşa vine într-un moment prost pentru el, fundaşul fiind criticat dur de Gigi Becali după începutul de campionat. În plus, postul este extrem de deficitar pentru echipa roş-albastră, Becali încercând toată vara să aducă un jucător pentru centrul apărării.

Tags: