Fotbal intern

Mihai Bălașa s-a antrenat normal în ultimele zile, după ce a acuzat dureri musculare la începutul săptămânii. Accidentarea fundașului a recidivat în meciul cu CFR Cluj

23.02.2020 | 21:17
Mihai Balasa sa antrenat normal in ultimele zile dupa ce a acuzat dureri musculare la inceputul saptamanii Accidentarea fundasului a recidivat in meciul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

UPDATE, 23 februarie, ora 21:18/ Mihai Bălașa nu a rezistat decât 50 de minute în derby-ul cu CFR Cluj din ultima rundă a sezonului regulat. Fundașul, al căror probleme medicale au fost anunțate de FANATIK pe 20 februarie, a fost înlocuit de Tiago Ferreira.


UPDATE, 22 februarie, ora 16:45/ Din informațiile FANATIK, forma fizică a lui Mihai Bălașa este într-o continuă îmbunătățire. După ce la începutul săptămânii a acuzat dureri și probabilitatea să evolueze în meciul cu CFR era mica, fundașul central s-a antrenat normal în ultimele zile și ar putea apărea în primul „11” pentru duelul de pe „Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

Alegerea finală va fi a lui Corneliu Papură, care în ultimele zile a primit o nouă variantă de fundaș central, Claude Dielna. Totuși, francezul a bifat ultima prezență într-un meci oficial pe 20 octombrie.


Știrea inițială, 20 februarie, ora 07:40

Fundașul echipei Universitatea Craiova, Mihai Bălașa, are probleme musculare, iar FANATIK a aflat că sunt șanse minime ca el să fie recuperat pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa are probleme musculare

Tehnicianul Corneliu Papură are o problemă delicată pentru partida din ultima etapă a sezonului regulat, după ce fundașul central Mihai Bălașa a acuzat probleme musculare.

FANATIK a aflat că starea de sănătate a jucătorului adus de la FCSB nu este tocmai bună și sunt șanse minime ca el să fie recuparat pentru întâlnirea cu CFR Cluj, programată duminică.

ADVERTISEMENT

Acka, înlocuitorul lui Bălașa

În aceste condiții, cel mai probabil locul lui Mihai Bălașa lângă sârbul Uros Cosic va apărea Stephan Acka, deși ivorianul a fost criticat pentru prestațiile avute în ultima perioadă.

Însă, această variantă pare cea mai la îndemână pentru că portughezul Tiago Ferreira a jucat foarte puțin în acest sezon, Florin Gardoș pare să nu intre în calculele lui Papură, iar transferul francezului Claude Dielna nu a fost oficializat și oricum ar fi prea din scurt pentru a fi aruncat titular.

ADVERTISEMENT

Bălașa a marcat 3 goluri în 17 meciuri

Mihai Bălașa a jucat în acest sezon în 17 partide de campionat pentru Universitatea Craiova și a înscris trei goluri. Înb acest an, el a fost suspendat la meciul cu Gaz Metan Mediaș, l-a înlocuit pe Acka în repriza a doua a întâlnirii cu Viitorul și a fost titular cu Poli Iași reușind să marcheze și un gol.

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat din campionatul intern, se va disputa duminică, 23 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Craiova, șanse minime să încheie sezonul regulat pe locul 1

”Vulcanul” de pe ”Ion Oblemenco” se anunță plin la ultimul meci tare din sezonul regulat: Universitatea Craiova – CFR Cluj. Oltenii au pus în vânzare biletele pentru meciul cu liderul la zi, iar organizatorii se așteaptă la o asistență maximă pe arena din Bănie.

Trupa lui Corneliu Papură are șansa de a termina pe primul loc sezonul regulat din campionatul intern dacă va învinge CFR Cluj la o diferență de trei goluri. În cazul în care clasamentul se va păstra cum este în acest moment, oltenii vor juca în prima etapă din play-off cu ocupanta poziției a cincea.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1.97 este cota pentru „oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT