Mihai Bălașa, bucuros că a ales să plece de la FCSB. Fundașul e încrezător că va câștiga un trofeu cu Craiova în 2020

Adrian Baciu   
în Universitatea Craiova
28/12/2019, 22:56
Mihai Bălașa, bucuros că a ales să plece de la FCSB. Fundașul e încrezător că va câștiga un trofeu cu Craiova în 2020
Mihai Bălașa, bucuros că a ales să plece de la FCSB. Fundașul e încrezător că va câștiga un trofeu cu Craiova în 2020. Sursa foto: sportpictures.eu

Considerat o piesă importantă în linia defensivă a celor de la FCSB la începutul sezonului, fundașul Mihai Bălașa a avut câteva meciuri dezastruoase în vară, iar Becali l-a trecut pe linie moartă. Salvarea apărătorului de 24 de ani s-a numit Universitatea Craiova, club care l-a cumpărat în august pentru doar 100.000 de euro.

Mihai Bălașa, bucuros că a ales să plece de la FCSB

La Universitatea Craiova, Mihai Bălașa evoluează titular meci de meci în angrenajul gândit de Victor Pițurcă. La final de an 2019, fotbalistul recunoaște că este fericit de alegerea făcută în vară, atunci când a plecat de la FCSB.

Deși evoluțiile sale în tricoul ”Științei” au fost oscilante, Bălașa spune că, una peste alta, anul 2019 a fost unul bun din toate punctele de vedere.

”Acest 2018 a fost un an foarte bun, din toate punctele de vedere, chiar dacă am trecut și prin momente mai puțin bune, dar eu îl consider reușit și sper ca anul care vine să fie cel puțin la fel de bun. 

Sper să fiu sănătos, să joc cât mai multe meciuri sezonul viitor. Sincer, nu mă așteptam să ajung la Craiova, dar mă bucur că am făcut această alegere, sunt foarte fericit aici.”, a spus Bălașa pentru site-ul clubului din Bănie.

Fundașul e încrezător că va câștiga un trofeu cu Craiova în 2020

Ceea ce nu a reușit cu FCSB, câștigarea unui trofeu în România, Mihai Bălașa speră să izbutească alături de Univeristatea Craiova în 2020.

”Sper din tot sufletul să vină un trofeu cu Craiova. Cu siguranță cred că în 2020 va veni”

Prin evoluțiile sale în tricoul echipei de pe ”Ion Oblemenco”, Mihai Bălașa speră să atragă atenția selecționerului Mirel Rădoi și să revină la prima reprezentativă

”Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine la Craiova. Sper ca prin evoluțiile mele să atrag și atenția selecționerului și să fiu chemat. Important este ca echipa să câștige”, a mai declarat fostul fundaș de la FCSB.

  • 1.200.000 de euro este cota lui Mihai Bălașa, conform transfermarkt
  • 15 meciuri și 2 goluri marcate pentru Craiova are Bălașa în acest sezon

  • (P) Cota BETANO U Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.37 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


 

Închide ×