Fotbal intern

Mihai Bălaşa dezvăluie secretul succesului Craiovei: „Am început să ne apărăm de la atacanţi“

14.04.2021 | 21:33
Mihai Balasa dezvaluie secretul succesului Craiovei Am inceput sa ne aparam de la atacanti
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei României, după ce a învins cu scorul de 3-0 pe Viitorul Pandurii în manşa tur a semifinalei. 

Pentru gazde au marcat Ovidiu Bic (9), Alexandru Tudorie (47) şi Matteo Fedele (85). Returul se va juca 12 mai, înaintea ultimelor trei etape din play-off-ul Ligii 1. După manşa a doua, Universitatea va înfrunta rivalele FCSB şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Alexandru Tudorie: „Trebuie să arătăm la fel de bine şi în play-off“

La finalul meciului, Alexandru Tudorie, care a marcat la numai două minute după ce a fost introdus în locul lui Elvir Koljic, a părut mai preocupat de primul meci din play-off, decât de proaspăta victorie din Cupă.

„Mă bucur că am câştigat şi că am marcat. Acum trebuie să ne vedem de următorul meci, începe play-off-ul şi trebuie să arătăm la fel de bine. Mister ne-a zis că trebuie să arătăm că suntem echipă de Liga 1 cu pretenţii la titlu, iar eu cred că s-a văzut asta.

ADVERTISEMENT

Astăzi, am intrat motivaţi. Aşa trebui să facem mereu si totul va veni de la sine. Trebuie să avem aceeaşi motivaţie în fiecare meci. Noi, în atac, încercăm să înscriem la fiecare meci. Nu ne-a ieşit la ultimul meci, nici în cel cu FCSB. Sper să o facem în următorul şi să luăm toate cele 3 puncte“, a declarat Tudorie, la interviu de la finalul meciului.

Mihai Bălaşa a explicat de ce Craiova e bună în dfensivă: „Ne apărăm de la atacanţi“

După o nouă partidă în care echipa nu a luat gol, a opta consecutivă, Mihai Bălaşa a explicat secretul defensivei impenetrabile a oltenilor. Fundaşul crede că antrenorul Marinos Ouzounidisa reuşit să organizeze echipa perfect, începând de la linia de atac.

ADVERTISEMENT

„Am rămas concentraţi pe tot parcursul meciului.

În trecut, când nu eram cea mai bună apărare şi făceam destul de multe gafe, cum spuneau unii, se vorbea destul de mult. Acum, am văzut că se vorbeşte puţin. Mă bucur că suntem atât de buni şi sper să continuăm pe acest drum, să primim cât mai puţine goluri şi să conteze lucrul ăsta.

Am început să fim o echipă şi ne apărăm de la atacanţi. Ne ajută şi pe noi fundaşii, că nu mai vin atâtea mingi direct pe noi. Am început să ne apărăm mai bine, începând cu atacanţii. Avem aşteptări de la atacanţi, că sunt băieţi cu calitate şi aşteptăm să ne scoată.

ADVERTISEMENT

O luptă destul de strânsă in po in care cel mai bun si cel care va avea cele mai putine accidentari si cele mai putine probleme cu virusul acesta va ieşi câştigător“, a spus Mihai Bălaşa după meci.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,07 este cota pentru „Craiova nu pimeşte gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: