Fotbal intern

Andrei Ivan s-a „rupt” și ratează derby-ul cu FCSB! Mihai Bălașa e apt și poate fi folosit în echipa Craiovei

Andrei Ivan sa rupt si rateaza derbyul cu FCSB Mihai Balasa e apt si poate fi folosit in echipa Craiovei
ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa este apt de joc pentru partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, decisivă pentru lupta la titlu.

Fundașul central al oltenilor s-a refăcut după accidentarea suferită la antrenamentul înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 în favoarea Universității. Mihai Bălașa vrea neapărat să joace împotriva fostei sale echipe, care a renunțat mult prea ușor la el, la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, oltenii au primit o veste proastă, și anume că Andrei Ivan „s-a rupt” și va rata derby-ul cu vicecampioana României.

Andrei Ivan, accidentat pentru partida cu FCSB

Andrei Ivan le dă o veste proastă fanilor olteni după ce acesta s-a accidentat și va rata duelul cu FCSB, decisiv pentru lupta la titlu cu CFR Cluj, pe care oltenii o au.

ADVERTISEMENT

Atacantul s-a accidentat la antrenamentul de joi al formației lui Cristiano Bergodi și are șanse minime să fie pe teren împotriva vicecampioanei României.

Mihai Bălașa, apt pentru derby-ul cu FCSB

Mihai Bălașa este apt pentru derby-ul cu FCSB, iar fundașul central al Craiovei ține neapărat să evolueze împotriva fostei echipe, de unde a plecat cu un gust amar.

ADVERTISEMENT

Bălașa a început săptămâna în sala de forță și nu a mai simțit nicio durere, după care a început pregătirea normală alături de colegii săi.

Prima dată a lucrat separat cu preparatorul fizic al oltenilor, însă a revenit mai apoi la antrenamentele colective, pentru a se pregăti cot la cot alături de Cicâldău și compania.

ADVERTISEMENT
  • 950.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Bălașa, conform transfermarkt.com

Răzbunarea lui Mihai Bălașa

Mihai Bălașa a început sezonul la FCSB, însă criticile nesfârșite ale patronului FCSB-ului l-au adus în ipostaza de a pleca de la vicecampioana României.

Pe 9 august 2019, fundașul central schimba taberele și ajungea la Universitatea Craiova, după o altă rundă de jigniri ale lui Gigi Becali la adresa lui.

Acum, Bălașa vrea să le arate foștilor săi șefi de ce este în stare, motiv pentru care dorește cu ardoare să joace împotriva FCSB-ului.

Eu am dat telefon în minutul 20, după ce a greșit. Poate d-aia m-a și pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar m-am enervat.

Dar trimiteți-l acasă să se odihnească dacă i-a născut soția. Eu nu-l băgam, dar au venit niște ruși să îl vadă, d-aia l-am băgat. L-am și iertat că am zis că nu contează meciul ăsta cu Astra.

Nu i-am tăiat capul, are 15 mii pe lună. Dacă ești fotbalist joci fotbal. Ia 15 mii pe lună, nu îl plângeți. El doarme liniștit. Dacă nu te gândești la fotbal, lasă-te! Trebuia să îl schimbe din minutul 23”, spunea Gigi Becali despre Mihai Bălașa la sfârșitul meciului Astra Giurgiu – FCSB, 2-1, ultimul al fundașului în echipa vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: