Fotbal intern

Exclusiv. Bălaşa, out pentru cele două cantonamente!

Mihai Bălaşa, fundaşul central al FCSB, va pierde din cauza accidentării din meciul cu FC Botoşani ambele cantonamente ala roş-albaştrilor din această iarnă.
13.12.2017 | 18:23
Exclusiv Balasa out pentru cele doua cantonamente
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică are în continuare probleme serioase cu accidentarile jucătorilor săi, iar unul dintre cei pe care nu se va putea baza o lungă perioadă este internaţional Mihai Bălaşa. Fotbalistul vicecampionilor a fost scos pe targă în minutul 9 al partidei cu FC Botoşani, iar primele estimări ale medicului din staff-ul celor de la FCSB au mers către o ruptură musculară.

În cursul zilei de marţi fundaşul central al roş-albaştrilor a efectuat un control, iar FANATIK.RO a aflat că intrernaţionalul român va pierde din cauza problemelor medicale ambele cantonamente ale echipei lui Nicolae Dică. Primul stagiu de pregătire cei de la FCSB îl vor efectua la Belek, în perioada 8-19 ianuarie, iar în al doilea cantonament vicecampionii vor merge în Mijas, lângă Malaga, 22 ianuarie-3 februarie.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălaşa va reveni la antrenamente după 1 februarie

Însă Nicolae Dică se va putea baza pe servicile  lui Mihai Bălaşa tocmai dupa data de 1 februarie, atunci când acesta este aşteptat să revină pe gazon. Roş-albaştrii vor ajunge la Mediaş direct din cantonamentul din Spania pentru a disputa partida din Liga 1 Betano cu Gaz Metan. Dar este de urmărit dacă între timp conducerea Stelei intenţionează să mai transfere la echipă un alt fundaş central.

Mihai Bălaşa a fost în acest sezon unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei, iar evoluţiile sale l-au propulsat la echipa naţională a României. În momentul în care a ales să semneze cu FCSB internaţionalul român a mărtursit că obiectivele sale sunt câştigarea titlului în Liga 1 Betano, dar şi convocarea la lot. Cosmin Contra deja l-a selecţionat la prima reprezentativă pe jucătorul lui Dică pentru meciurile cu Turcia şi Olanda.

ADVERTISEMENT