Mihai Bălașa este incert pentru derby-ul cu CFR Cluj. Ce soluții are Dică

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
25/04/2018, 08:21
Mihai Bălașa este incert pentru derby-ul cu CFR Cluj. Ce soluții are Dică
Mihai Bălașa s-a accidentat în partida cu Viitorul

Mihai Bălașa este cel mai important fundaș central al FCSB. Adus de la AS Roma în ianuarie 2017, Bălașa a devenit un punct central în defensiva roș-albaștrilor. Cu toate acestea, jucătorul care a ajuns chiar și la lotul național ar putea rata derby-ul cu CFR Cluj.

Mihai Bălașa s-a accidentat la umăr în partida cu Viitorul, terminată cu scorul de 2-2 și este în acest moment incert pentru partida care ar putea decide titlul. De altfel fundașul central a fost și schimbat cu Junior Morais în minutul 70 al meciului de la Ovidiu.

Probleme pentru Dică după accidentarea lui Mihai Bălașa

Nicolae Dică are mari bătăi de cap în compartimentul defensiv după accidentarea lui Mihai Bălașa. Antrenorul FCSB se poate baza pentru titularizare în centrul apărării FCSB pe Valerică Găman, jucător adus în această iarnă care a avut evoluții slabe și a mai și fost accidentat. Ultima oară când a evoluat a fost tocmai în meciul tur cu CFR Cluj, când a fost schimbat la pauză de Dică. Adus cu surle și trâmbițe, Găman a jucat doar 6 meciuri pentru FCSB. Așadar cel mai probabil antrenorul FCSB se va baza pe fundașul stânga Momcilovic lângă Bogdan Planic, fotbalist polivalent și cu un joc de cap excelent. Alte soluții ar fi fundașii centrali Artur Jorge și Ionuț Larie, ambii căzuți însă în dizgrația conducerii, motiv pentru care nu au mai prins nici măcar banca de rezerve.

Închide ×