Fotbal intern

Mihai Bălașa este la un pas de suspendare pentru meciul cu FCSB

14.12.2020 | 17:47
Mihai Balasa este la un pas de suspendare pentru meciul cu FCSB
ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa, fotbalistul Universității Craiova, este la un pas de suspendare pentru meciul cu FCSB. Fundașul oltenilor trebuie să fie precaut în jocul cu UTA Arad.

Trei cartonașe galbene a încasat Bălașa în 12 jocuri disputate în Liga 1, astfel că jucătorul poate deveni indisponibil pentru derby-ul cu bucureștenii, programat vineri, 18 decembrie.

ADVERTISEMENT

Până la întâlnirea cu rivalii tradiționali, trupa lui Corneliu Papură are misiunea de a se impune pe terenul formației UTA și avea avantajul de a fi pe primul loc la ora disputei cu FCSB, echipă care a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2.

Mihai Bălașa este aproape de a fi suspendat pentru meciul cu FCSB! Piesă de bază în echipa Universității Craiova

Adus chiar de la rivala FCSB, Mihai Bălașa și-a făcut loc printre titularii Universității Craiova. În acest sezon, jucătorul a jucat în 11 partide de campionat, acumulând 914 minute, fiind rezervă în doar într-un joc, cu Hermannstadt, în deplasare.  A ratat jocul cu Chindia Târgoviște din cauza unor probleme musculare

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru antrenorul Papură, Bălașa a încasat și trei cartonașe galbene, astfel că este aproape de a fi suspendat pentru meciul cu FCSB. Primul a venit chiar în prima etapă, cu Sepsi și chiar în debutul partidei, în minutul 7. Al doilea a fost în derby-ul cu Dinamo, în minutul 47 și al treilea a fost încasat în meciul cu FC Botoșani, în minutul 18.

  • 850.000 de euro este cota lui Mihai Bălașa, conform site-urilor de specialitate
  • 35 de meciuri a bifat fundașul pentru Universitatea Craiova în toate competițiile
ADVERTISEMENT

Perechea de fundași centrali Mihai Bălașa – Marius Constantin a dat siguranță în acest sezon și pare că a rezolvat cea mai mare problemă a Științei. În cele 12 jocuri disputate, Universitatea a încasat doar șase goluri, fiind la egalitate ca număr de goluri primite cu CFR Cluj, dar ardelenii au și un joc mai mult disputat.

În victoria cu Gaz Metan Mediaș, Bălașa a ieșit accidentat, iar Corneliu Papură se temea că ar putea fi vorba de o problemă destul de serioasă, dar din fericire: „Lovitură destul de serioasă pe tibie, dar suntem 24 în lot, a intrat…cine intră în locul lui, poate să-l înlocuiească cu succes,” spunea tehnicianul Științei.

ADVERTISEMENT

Cristi Bărbuț, Alexandru Cicâldău și Ștefan Vlădoiu au câte două cartonașe galbene.

Cu o victorie în fața UTA-ei, Craiova urcă pe primul loc! Arădenii au probleme mari de lot

Universitatea Craiova poate să profite de înfrângerea FCSB-ului în fața CFR-ului și să urce pe primul loc. UTA este un adversar dificil pentru Știința, dar Laszlo Balint, antrenorul Aradului a dezvăluit că echipa sa are mari probleme de lot înainte de partida cu Universitatea Craiova: „E greu să apreciem în procente cât ne lipsesc cei patru jucători care au fost titulari meciul trecut (n.r. – N. Roșu, Hora, Morar și Tomozei), însă trebuie să știți că pe lângă aceștia s-au mai adăugat doi, Tescan și Pleașcă, accidentați. Suntem, cel puțin, numeric, destul de subțiri.

Chiar dacă soluțiile vor fi mai puține, vom încerca să scoatem absolut tot ce se poate scoate din acest meci. Am foarte mare încredere că jucătorii care vor intra pe teren se vor ridica la nivelul jocului și al așteptărilor. Țin neapărat să repet, am foarte mare încredere în ei. Va fi un joc cu intensitate bună, împotriva unui adversar bun, iar noi trebuie să jucăm, de asemenea, la un nivel bun. Suntem, din nou, în fața unui meci în care întâlnim o pretendentă la câștigarea campionatului, o formație extrem de puternică, așa cum e Universitatea Craiova.

Suntem într-o situație puțin delicată, prin prisma indisponibilităților din lot, dar asta nu știrbește cu nimic din potențialul nostru. Încercăm să bifăm a doua noastră victorie de pe teren propriu în acest sezon, chiar dacă suntem conștienți de dificultatea meciului. Adversarii noștri vin setați să câștige această partidă, dar asta ne ambiționează și mai mult,” a declarat acesta.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – Universitatea Craiova : 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT