Fotbal intern

Mihai Bălaşa, făcut praf de Becali, după CFR – FCSB 1-1: “Eşti un munte de om, nu ţi-e ruşine?”

17.09.2018 | 00:07
Mihai Balasa facut praf de Becali dupa CFR  FCSB 11 Esti un munte de om nu tie rusine

Fundaşul vicecampioanei României, Mihai Bălaşa, a fost făcut praf de Becali, după CFR – FCSB 1-1. Deranjat de modul în care a evoluat în timpul meicului din Gruia, patronuld e la FCSB l-a criticat în termeni foarte duri pe fundaşul “roş-albaştrilor”.

“Le dau 10-15.000 îmi vine să mă las… Eu am tot încercat că am dat două milioane. Dar eu nu mai cred…. Bălaşa dă mingea, eşti un munte de om, nu ţi-e ruşine? Coman, dacă bagă ţigări câte două pachete. Suflă, au 32 de substanţe drogangiste. … Man si Gnohere sunt singurii cu postul asigurat. Planic, îmi place şi Benzar”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Mihai Bălaşa a fost criticat dur de Gigi Becali

“E clar că Man e titularul, nu e afectat. Ştie că postul ăla e al lui, pe care nu poate nimeni să-l atingă. Nici Coman, Moruţan, nici Rusescu nu are postul asgiurat. Doar Man şi Gnohere. În apărare, singurul e Planic. Îmi place iar Benzar şi în stânga nu avem probleme, joacă amândoi ca ceasul şi Stan şi Momcilovic. Să ştii că e greu, e Gnohere din ce în ce mai bun şi e Man căruia nu ai ce să îi faci. Tănase a jucat bine în prima repriza, dar trebuie să dai gol ca atacant, pase… În prima repriză a jucat bine, după care a fost mort. Eu am luat tot ce e bun, am dat 3 milioane pe Coman. I-a dat ăla cadou şi după a arătat pieptul şi muşchii! Păi, de ce, că ţi-a dat ăla cadou. Dacă eu am luat ce e mai bun şi nu jucăm fotbal… Aţi văzut vreodată vreo 3-4 pase legate?”, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi:

  • Dialog incendiar Becali – Ilie Dumitrescu: “Gigi, te păcăleşti singur” / “Adu-mi tu om în locul lui”
  • Gigi Becali, ameninţări în direct după CFR – FCSB 1-1: “Poate îi dau afară şi pe Dică şi pe Meme!”
  • De ce nu a fost MM Stoica la CFR Cluj – FCSB 1-1! Nicolae Dică a elucidat misterul! Foto

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano

Tags: