Fotbal intern

Mihai Bălaşa, gafă după gafă la FCSB! A greşit la golul Astrei şi a fost schimbat după 39 de minute

05.08.2019 | 21:58
Mihai Balasa gafa dupa gafa la FCSB A gresit la golul Astrei si a fost schimbat dupa 39 de minute

Mihai Bălaşa a comis gafă după gafă la FCSB în startul actualului sezon. Fundaşul de 24 de ani a greşit la faza din care Denis Alibec a sprintat şi i-a oferit o pasă decisivă lui Valentin Gheorghe, care a deschis scorul pentru Astra Giurgiu.

Mihai Bălaşa, gafă după gafă la FCSB. A plecat direct la vestiare

Mihai Bălaşa face gafă după gafă la FCSB, iar ultima greşeală a venit în meciul cu Astra Giurgiu. În minutul 20, fundaşul roş-albaştrilor a greşit în propria jumătate, dându-i ocazia lui Denis Alibec să sprinteze spre poarta apărată de Andrei Vlad. Atacantul giurgiuvenilor i-a pasat lui Valentin Gheorghe, iar fotbalistul de 22 de ani a deschis scorul.

După ce Răzvan Oaidă a egalat în minutul 28, Vergil Andronache, interimarul de pe banca celor de la FCSB, a decis să-l schimbe cu Ionuţ Vînă pe finalul primei reprize. Dezamăgit, fundaşul de 24 de ani a dat mâna cu jucătorii de pe banca de rezerve şi a plecat direct la vestiare.

Gigi Becali îl iertase pentru gafa din meciul cu Alashkert

În returul cu Alashkert, Mihai Bălaşa a avut o prestaţie de coşmar şi şi-a lăsat colegii în 10 oameni după 26 de minute“Bălașa te nenorocește. Am avut ofertă de 500.000 de euro pentru Bălașa. Am vrut 600.000 de euro. Acum, îl sun pe respectivul și îi spun: ”ia 30.000 de euro și scapă-mă de el”, spunea Gigi Becali imediat după finalul meciului.

Înainte de meciul cu Astra Giurgiu, Gigi Becali l-a iertat pentru gafa din meciul cu Alashkert şi a anunţat că fundaşul va fi tritular cu Astra Giurgiu, drept cadou că a devenit tătic. “L-am iertat! Uite, o să joace cu Astra. Dacă i-a născut iubita, trebuie să vedem că e bucuros luni! Să joace ca lumea. Trebuie să fie bucuros, să joace bine”, a anunţat Gigi Becali înainte de meciul de la Giurgiu. Fundaşul a mai gafat şi în meciul cu FC Botoşani, din etapa a 3-a, când moldovenii s-au impus cu 2-0, iar Bălaşa a jucat 45 de minute, fiind schimbat în minutul 61.

Tags: