Fotbal international

Mihai Bălașa îl ironizează pe Andrei Ivan înainte de FCSB – Rapid Viena. Replica tăioasă a lui Ivan

17.08.2018 | 11:38
Mihai Balasa il ironizeaza pe Andrei Ivan inainte de FCSB  Rapid Viena Replica taioasa a lui Ivan
ADVERTISEMENT

Mihai Bălaşa îl ironizează pe Andrei Ivan înaintea duelului dintre FCSB şi Rapid Viena. Vicecampioana României a reuşit să se califice în play-off-ul Europa League, după ce în turul 3 preliminar a trecut de Hajduk Split. “Roş-albaştrii” au remizat în prima manşă din Croaţia, scor 0-0, iar pe teren propriu au câştigat cu 2-1, după “dubla” înscrisă de Harlem Gnohere, omul căruia Gigi Becali i-a promis un contract pe viaţă.

UPDATE, ora 11:39. Andrei Ivan i-a răspuns tăios lui Mihai Bălaşa: Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgoviște. De la Steaua vorbește cine nu trebuie. Bălașa a jucat 5 ani la Primavera și s-a găsit să vorbească despre mine și să spună că nu joc. Sunt două meciuri în Europa League în care nu am jucat. Suntem prieteni, îl respect. La fel îl respect și pe MM Stoica. Eu nu am zis nimic de rău de Steaua, ci doar că vreau să marchez, ca orice profesionist”, a declarat Bălaşa.

ADVERTISEMENT

Rapid Viena a trecut în play-off-ul Europa League după ce austriecii s-au impus cu scorul general de 5-2 în faţa celor de la Slovan Bratislava. Imediat după ce s-a încheiat turul 3 preliminar al EL, Mihai Bălaşa, fundaşul FCSB care în urmă cu puţin timp era criticat de Gigi Becali, l-a ridiculizat pe Andrei Ivan, atacantul care a ajuns la Rapid Viena în perioada de mercato din această vară.

Mihai Bălaşa îl ironizează pe Andrei Ivan înainte de FCSB – Rapid Viena

Când a aflat că Rapid Viena are şanse să se dueleze cu FCSB, Andrei Ivan, autorul unei pase decisive în returul cu slovacii de la Slovan Bratislava, a declarat că îşi doreşte să înscrie împotriva vicecampioanei României, dar Mihai Bălaşa l-a ironizat. “Aşa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze”, a declarat fundaşul în vârstă de 23 de ani la finalul meciului de pe “Arena Naţională”.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălaşa a continuat şi a declarat că nu se gândeşte la “dubla” cu Rapid Viena. “Deocamdată, în seara asta, ne bucurăm. De săptămâna viitoare ne vom gândi şi la Rapid Viena”, a mai spus fundaşul FCSB-ului, în legătură cu meciul care va avea loc pe 23 şi 30 august 2018. Mai mult, internaţionalul român a explicat cum au reuşit jucătorii lui Nicolae Dică să treacă peste golul egalizator înscris de Hajduk Split în minutul 82 al partidei de pe “Arena Naţională” de către Ahmed Said.

“Obiectivul nostru e să ajungem în grupe!”

Cristi Bălgrădean şi Mihai Bălaşa la antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului FCSB - Hajduk Split 2-1, din turul 3 preliminar al Europa League
Fotbaliştii Cristian Bălgrădean şi Mihai Bălaşa s-au antrenat cot la cot pentru întâlnirea dintre FCSB şi Hajduk Split, scor 2-1, în turul 3 preliminar al Europa League

Mai credeam şi după ce ne-au egalat. Normal că mai credeam, e dreptul nostru să o facem, până fluieră arbitrul. Ar fi fost mai bine să nu vină golul atât de târziu, dar e bine că a venit. Obiectivul nostru e să ajungem în grupe şi suntem foarte încrezători. Şi victoria din această seară ne-a dat moral. Când ne-au egalat, mulţi ne dădeau morţi, dar am reuşit să arătăm că suntem un grup puternic şi ne-am ridicat din nou, a explicat Mihai Bălaşa.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălaşa aşteaptă ca Harlem Gnohere să-l cinstească

Fundaşul FCSB-ului a avut un mesaj şi pentru Harlem Gnohere, atacantul vicecampioanei României care a înscris cele două goluri care au adus calificarea în play-off-ul Europa League. “Trebuie să ne cinstească el pe noi, că noi îi ducem mingile acolo.”

FCSB – Hajduk Split, scor 2-1, în turul 3 preliminar al Europa League, pe “Arena Naţională”. Cele două echipe au remizat, scor 0-0, în prima manşă care a avut loc în Croaţia. În play-off, echipa lui Nicolae Dică se va duela cu Rapid Viena, echipă pentru care evoluează şi Andrei Ivan, pe 23 şi 30 august.

ADVERTISEMENT

Toate meciurile din Liga 1 Betano şi Europa League sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.