Sport

Mihai Bălașa, mesaj categoric pentru fanii Universității Craiova: ”Va fi anul nostru”. Video

Universitatea Craiova se pregătește de un nou sezon intens în Liga 1, iar fundașul Mihai Bălașa le-a transmis fanilor un mesaj extrem de încrezător.
16.07.2021 | 16:24
Mihai Balasa mesaj categoric pentru fanii Universitatii Craiova Va fi anul nostru Video
ADVERTISEMENT

După ce au câștigat Cupa României la finalul stagiunii precedent și au început noul sezon cu un nou trofeu, Supercupa României, oltenii speră să rupă blestemul și să câștige titlul după mai bine de 30 de ani.

Campionatul intern 2021-2022 va începe pentru elevii lui Marinos Ouzounidis sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco, împotriva formației FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Mihai Bălașa pentru susținătorii Universității Craiova

Succesul din Supercupa României a deschis apetitul jucătorilor olteni pentru trofee, iar fundașul Mihai Bălașa a lansat un mesaj foarte clar pentru suporterii Universității Craiova că acesta va fi anul în care titlul va ajunge în Bănie.

”Am început sezonul cu dreptul, am câştigat Supercupa, deşi nimeni nu ne dădea nicio şansă, aşa că fanii trebuie să gândească pozitiv, că acesta va fi anul nostru. Ne propunem să fim sănătoşi şi să luăm meci cu meci, să nu ne gândim la obiectivele finale de pe acum, ci la fiecare joc în parte.

ADVERTISEMENT

Totdeauna este loc de mai bine, dar suntem la început de sezon, am jucat numai un meci oficial şi este normal să nu fim la sută la sută, va veni şi vremea în care se vor vedea efectele cantonamentului. Va fi foarte greu pe trei fronturi, dar şi plăcut, fiindcă asta înseamnă că suntem în obiectiv pentru toate competiţiile”, a declarat Bălașa.

”Juveții” nu mai vor surprize neplăcute cu echipele mici

Fundașul oltenilor a anunțat că bucuria câștigării Supercupei a fost lăsată în urmă și jucătorii sunt concentrați pentru partida cu FC Argeș, mai ales că în sezonul trecut s-au pierdut multe puncte cu echipele mici ale campionatului.

ADVERTISEMENT

”Am câştigat Supercupa, ne-am bucurat câteva zile, dar am lăsat-o în urmă, acum începe campionatul şi ne gândim să începem cu dreptul. Vor face diferenţa atitudinea cu care vom intra pe teren şi seriozitatea cu care vom trata meciul.

Avem destule experienţe neplăcute din trecut cu aşa-zisele echipe mici, dar e clar că nu mai sunt echipe mici şi am avut destule surprize şi anul trecut. Încă nu ne gândim la Europa, ci la meciul cu FC Argeş, este cel mai important, apoi vom avea timp să studiem adversarul din Conference League”, a încheiat Mihai Bălașa.

ADVERTISEMENT

Pentru olteni urmează o deplasare în Albania

La o zi după câștigarea Supercupei României, Universitatea Craiova a jucat un meci amical împotriva formației Pandurii Târgu Jiu, iar Marinos Ouzounidis a trimis în teren mai mulți jucători care nu au evoluat în partida cu CFR Cluj.

După întâlnirea cu FC Argeș pentru oltenii lui Mihai Rotaru va urma o deplasare în Albania pentru duelul cu formația Laci, din prima manșă a turul doi preliminar al Conference League. Partida este programată joi, 22 iulie, de la ora 20:00.

Noua competiție a UEFA ar putea fi sursă importantă de venit pentru Universitatea Craiova, deoarece rețeta financiară e mai bună ca în Europa League. UEFA pune la bătaie nu mai puțin de 235 de milioane de euro!


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș. 2,10 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT