Fotbal international

Mihai Bălașa, mesaj războinic înainte de FCSB-Rapid Viena: „Toată lumea ne dă morți”

29.08.2018 | 11:07
Mihai Balasa mesaj razboinic inainte de FCSBRapid Viena Toata lumea ne da morti

FCSB va avea o misiune dificilă joi seara în compania formației austriece Rapid Viena, după ce au pierdut meciul tur cu 1-3. Fundașul roș-albaștrilor, Mihai Bălașa, a lansat un mesaj motivațional pentru coechipierii săi, înainte de partida importantă din playoff-ul Europa League.

„Am demonstrat și în alte meciuri, când toată lumea ne dădea morți, că am reușit să ne ridicăm. Trebuie să fim mult mai atenți în retur. Ne-au surprins pe contraatac în tur, am făcut greșeli care ne-au costat, iar în final am avut și neșansă, pentru că am ratat foarte mult”, a spus Bălașa, pentru ProTV. Cu toate acestea, FCSB ar putea să aibă un meci infernal pe Arena Națională, roș-albaștrii fiind nevoiți să întoarcă diferența de două goluri fără portarul titular. Cristian Bălgrădean s-a accidentat în partida pe terenul celor de la Viitorul și a fost înlocuit cu Andrei Vlad. “I-am văzut pe Meme şi Dică foarte îngrijoraţi cu referie la accidentarea lui Bălgrădean şi eu le-am spus, staţi liniştiţi că dacă vrea Dumnezeu ne califică şi cu Vlad în poartă. Meme mi-a spus că la antrenamente înnebunesc ăștia, că nu pot să îi dea niciun gol lui Vlad. Apără din toate pozițiile.A apărat bine cu Viitorul, a avut şutul ăla al lui Ianis. Nu am nicio emoţie, şi dacă ne calificăm, ne califică Dumnezeu. E greu la 3-1”, a spus patronul FCSB, înainte de returul de pe Arena Națională.

Mihai Bălașa, schimb de replici dure și înainte de partida tur

Nu este prima dată când Mihai Bălașa vorbește în cadrul dublei dintre FCSB și Rapid Viena. Fundașul roș-albaștrilor l-a ironizat pe Andrei Ivan, cel care promisese că va înscrie împotriva FCSB.  „Aşa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze”, a declarat fundaşul în vârstă de 23 de ani, după ce echipa lui Dică a obținut calificarea in extremis în fața celor de la Hajduk Split. Replica lui Ivan nu s-a lăsat așteptată: Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgoviște. De la Steaua vorbește cine nu trebuie. Bălașa a jucat 5 ani la Primavera și s-a găsit să vorbească despre mine și să spună că nu joc. Sunt două meciuri în Europa League în care nu am jucat. Suntem prieteni, îl respect. La fel îl respect și pe MM Stoica. Eu nu am zis nimic de rău de Steaua, ci doar că vreau să marchez, ca orice profesionist”, a declarat Bălaşa.

Mihai Bălașa a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, când a fost transferat de la AS Roma, acolo unde a făcut junioratul. În total, Bălașa a adunat 56 de partide pentru echipa vicecampioană, marcând chiar și un gol. De asemenea, fundașul a reușit să facă pasul spre naționala mare a României, unde a și jucat în două partide.

Manșa retur din playoff-ul Europa League dintre FCSB și Rapid Viena se va juca joi, 30 august, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă și de www.fanatik.ro.

Tags: