Fotbal intern

Mihai Bălaşa, out de la FCSB! Gigi Becali: “Ori bea, ori fumează, ori femei multe”

07.08.2018 | 23:34
Mihai Balasa out de la FCSB Gigi Becali Ori bea ori fumeaza ori femei multe

Mihai Bălaşa, out de la FCSB! Gigi Becali a anunţat că va aduce un fundaş central pentru a-l scoate din echipă pe Mihai Bălaşa, pe care şeful vicecampioanei României s-a supărat după ce acesta a avut evoluţii slabe.

Gigi Becali e deranjat că i-a mărit fundaşul contractului şi în loc să joace din ce în ce mai bine, prestaţiile acestuia au fost slabe, mai ales că mărirea contractului, conform lui Becali, ar fi fost una dublă.

Mihai Bălaşa, out de la FCSB

“Mi-e frică din cauză că nu am fundaş central, ce să fac dacă dau pe lângă ele. Normal că vine în locul lui Bălaşa. Direct titular, în meciul cu ăsta, cu Gaz Metan Mediaş. Dică de abia aşteaptă să-i vină fundaş. Cum ajunge minga la Bălaşa tremur. O să ziceţi că-l desfiinţez eu pe Bălaşa. Dar eu te aduc şi îţi dublez salariul şi tu în loc să creşti, ce faci, scazi… Păi ori bei, ori fumezi, ori pierzi nopţi.  Ori femei multe! Poate se uită la multe filme, e ceva! Ce perioadă proastă? Cum adică? Îl pun căpitan, îl fac, îl dublez salairul şi după aia ne nenoroceşti”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

L-a adus pe Jubal în locul său

Bălaşa l-a supărat pe Gigi. Deranjat de prestaţiile slabe ale lui Mihai Bălaşa, pe care l-a criticat inclusiv la finalul meciului cu CSM Politehnica Iaşi, pe când încă nu-l rezolvase pe Jubal Junior, Gigi Becali a luat atitudine: “Ne trebuie totuşi un fundaş central, altfel e belea mare. Marţi o să îl avem şi pe fundaşul central. Nu vă pot spune de unde e. Mâine vine impresarul lui, marţi vine preşedintele clubului cu jucătorul. Dacă am spus că e jale dacă nu luăm fundaş, vă daţi seama… Bine, poate nenea Bălaşa dacă are concurenţă o să se trezească. I-am făcut salariul de la 8.000 la 15.000 de euro pentru că el creştea. Are o problemă, să vedem”, a spus Gigi Becali, după meciul câştigat în Liga 1 Betano.

“Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică. Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau.

Bălaşa pe picior de plecare de la FCSB, după ce l-a deranjat pe Gigi Becali. Rămâne de văzut ce va alege acesta după ce Jubal va intra în pâine. Mihai Bălaşa este un fundaş central în vârstă de 23 de ani, născut la Târgovşite. A început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi, de unde a fost promovat la echipa de fotbal a clubului. A fost cedat apoi la AS Roma U19, de unde a mai jucat la Crotone şi Trapani. A venit la vicecampioana României în iarna anului 2017

“Se întâmplă ceva. Probabil sunt prieteni toți, am văzut eu, toți ăia patru, Coman, Tănase, Bălașa și Benzar, stau tot timpul împreună la masă. Trebuie verificat ce fac și în timpul liber. Cred, nu știu, e ceva în neregulă”, Gigi Becali, patron FCSB

Mihai Bălaşa, out de la FCSB! Eddy Harlem Gnohere şi Mihai Bălaşa în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti
Mihai Bălaşa, out de la FCSB! Eddy Harlem Gnohere şi Mihai Bălaşa în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje

1.500.000 este cota de piaţă a lui Mihai Bălaşa

Citeşte şi:

  • Cât plătește FCSB pentru fundașul brazilian! De ce întârzie transferul
  • Contractul lui Jubal la FCSB! Becali: “Ne-am înţeles, miercuri vine la Bucureşti”
  • Cine este Jubal, fundaşul dorit de FCSB. Are patru prezenţe la naţionala U20 a Braziliei. Video