Fotbal intern

Mihai Bălașa, out două luni?! Cea mai teribilă veste pentru Nicolae Dică!

24.09.2018 | 21:08
Mihai Balasa out doua luni Cea mai teribila veste pentru Nicolae Dica

Mihai Bălașa s-a accidentat și ar putea lipsi două luni din echipa lui Nicolae Dică. Vestea este groaznică pentru toți cei de la FCSB, Mihai Bălaș fiind unul dintre cei mai în formă fundași ai Stelei, titular și la echipa națională în ultimul meci, cel de la Belgrad, contra Serbiei.

Mihai Bălașa a mai avut probleme extrem de serioase în acest sezon, el suferind o accidentare în prima manșă a dublei cu Hajduk Split, cea din Croația. Chiar se credea imediat după meci că va putea fi recuperat pentru partida de la București.

Mihai Bălașa, out două luni?! Marți se va ști exact!

„Avem o problemă mare că i-am pierdut şi pe Marko Momcilovic şi pe Bălaşa. Nu cred că Bălaşa mai poate juca în retur, se pare că are entorsă abia mai putea pune piciorul în pământ”, spunea Nicolae Dică după meciul de la Split. S-a dovedit atunci că accidentarea lui Bălașa nu este chiar așa de gravă, el fiind recuperat pentru meciul care a dus FCSB în play-off-ul Ligii Europa, deși a avut glezna umflată chiar și în preziua partidei.

Mihai Bălașa va fi out de la FCSB minim două luni! Dacă va avea noroc, stoperul roș-albastru va juca pe final de noiembrie
Mihai Bălașa va fi out de la FCSB minim două luni! Dacă va avea noroc, stoperul roș-albastru va juca pe final de noiembrie

De această dată alarma este și mai mare. FANATIK.RO a aflat că, din primele concluzii ale doctorilor, problema actuală a stoperului îl va ține departe de teren circa două luni, fiind o minune dacă ar mai putea juca măcar un meci în luna noiembrie. Un verdict sută la sută va fi dat marți, când Bălașa va efectua încă un control amănunțit.

Și Momcilovici rămâne „lângă” Bălașa

Nu este singura veste proastă pe care staff-ul medical al FCSB a primit-o imediat după victoria cu Dunărea Călărași. Marko Momcilovic, accidentat, coincidență, în același meci ca și Bălașa în vară, trebuia să se întoarcă pe gazon, dar i-a recidivat accidentare. Fundașul stânga va mai absenta încă o lună de la pregătiri.

Cel puțin la poziția fundașului stânga, Dică este mai liniștit pentru că Alexandru Stan își merită banii. La Bălașa însă sunt probleme. După ce că nu erau destui stoperi în lot, va lipsi acum și Mihai Bălașa, astfel că se va apela din nou la improvizații gen Lucian Filip sau Dragoș Nedelcu.

Tags: