Fotbal intern

Mihai Bălașa, răspuns pentru Gigi Becali după plecarea de la FCSB: „La Craiova mă simt respectat”

29.04.2020 | 10:31
Mihai Balasa raspuns pentru Gigi Becali dupa plecarea de la FCSB La Craiova ma simt respectat
ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa a ajuns la Universitatea Craiova în august, după ce a fost criticat în dese rânduri de Gigi Becali. Fostul fundaș de la FCSB recunoaște că se simte mult mai bine în Bănie, unde a ajuns unul dintre „stâlpii” defensivei.

Mihai Bălașa, răspuns pentru Gigi Becali

Mihai Bălașa a început sezonul la FCSB, însă, după meciurile cu Botoșani, Alashkert și Astra Giurgiu, în care a comis mai multe greșeli, a fost criticat dur, în dese rânduri, de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a fost dispus să renunțe la fundașul central, care a ajuns la Universitatea Craiova, unde a reușit să se impună.

Mihai Bălașa a bifat 19 meciuri de campionat pentru echipa din Bănie și recunoaște că secretul din reușitei de la Craiova este încrederea de care a beneficiat.

ADVERTISEMENT

Ce a fost, a fost, la FCSB. La Craiova mă simt respectat, am fost primit foarte bine aici”, a recunoscut Mihai Bălașa, la Oltenia TV.

„Te nenorocește Bălașa”

După returul „dublei” cu Alashkert din turul doi preliminar al Europa League, meci pierdut de FCSB cu 2-3, în care Mihai Bălașa a primit cartonașul roșu în minutul 26, Gigi Becali l-a criticat dur pe fundașul central ajuns ulterior la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălaşa te nenoroceşte. Am avut ofertă de 500.000 de euro pentru Bălaşa. Am vrut 600.000 de euro. Acum, îl sun pe respectivul şi îi spun: ‘ia 30.000 de euro şi scapă-mă de el’!”, declara Gigi Becali.

La câteva zile după meciul cu Alashkert, antrenorul de atunci al „roș-albaștrilor” l-a folosit pe Bălașa și la Giurgiu, cu Astra. Fundașul central a fost titular, însă a fost înlocuit după doar 40 de minute, după ce a greșit la golul de 1-0 marcat de Valentin Gheorghe, prestație ce a dus la o nouă serie de critici din partea lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Bălașa…nu mai vede în viața lui să mai joace. Nu are rost acum. Ce mai pot să-i zic? Ce să-i zic unui jucător care face așa ceva?”, susținea patronul FCSB.

ADVERTISEMENT