Fotbal intern

Mihai Bălașa ratează și derby-ul cu FCSB de la București. Cum va arăta Craiova lui Papură la debutul în play-off cu Gaz Metan Mediaș. EXCLUSIV

29.02.2020 | 11:16
Mihai Balasa rateaza si derbyul cu FCSB de la Bucuresti Cum va arata Craiova lui Papura la debutul in playoff cu Gaz Metan Medias EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Craiova debutează în play-off pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida va avea loc duminică, pe „Ion Oblemenco”, de la ora 19:15.

Corneliu Papură se confruntă cu mari probleme de efectiv, din cauza accidentărilor și a suspendărilor. Vestea cea mai proastă pentru tehnicianul oltean este că Mihai Bălașa nu va fi recuperat, din informațiile FANATIK, nici măcar pentru următorul meci al Craiovei, deplasarea de la București, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Mihai Bălașa a recidivat în derby-ul cu CFR Cluj și va rata meciurile Craiovei cu Gaz Metan Mediaș și cu FCSB!

În minutul 51 al partidei dintre Craiova și CFR Cluj, în ultima etapă a campionatului regulat, Mihai Bălașa, 25 de ani, a fost înlocuit de Corneliu Papură cu Tiago Ferreira. Fostului jucător al celor de la FCSB i-a recidivat accidentarea.

Din păcate pentru olteni, Bălașa nu va fi apt pentru meciul de duminică împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, dar nici pentru deplasarea de pe „Arena Națională” a Craiovei, runda viitoare, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Problemele nu se termină aici pentru Papură în pregătirea meciului cu Mediașul. Zona fundașilor centrali este cea mai vulnerabilă în acest moment pentru „albaștri”. Uros Cosic este suspendat pentru „galbenul” din minutul 90 cu CFR, dar și fundașul Martic este în aceeași situație.

În acest context, FANATIK a aflat că Papură va apela pentru meciul de debut în play-off la un cuplu de fundași centrali format din Tiago Ferreira și Stephane Acka, acesta fiind recuperat de ultimă oră. Mai există variantele Florin Gardoș, care nu a mai jucat de peste 6 luni, și proaspătul sosit, Claude Dielna, dar acesta mai are de recuperat fizic.

ADVERTISEMENT

Claude Dielna ar putea fi soluția lui Papură pentru șocul de la București cu FCSB

Papură are deja lecțiile făcute pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, cei doi jucători U21 la care va apela urmând să fie fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu și aripa stânga Valentin Mihăilă.

Cum ar putea arăta Craiova contra Gazului:

Pigliacelli – Vlădoiu, Ferreira, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă.

Mai există o dilemă în ceea ce privește primul 11 al oltenilor. Se ia în calcul ținerea lui Andrei Ivan pe bancă și titularizarea pe poziția sa a lui Cristi Bărbuț, mult mai energic și mai în formă decât jucătorul cumpărat de la Krasnodar.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește recuperarea fundașilor centrali, sunt semne că marea lovitură a Craiovei de pe final de mercato, Claude Dielna, ar fi apt fizic să debuteze la noua sa echipă în derby-ul de la București cu FCSB, meci ce va avea loc pe 8 martie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 2,12 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT