Fotbal intern

Mihai Bălașa, revenire la națională după doi ani! Amintiri neplăcute de la ultimul meci sub tricolor

08.10.2020 | 21:18
Mihai Balasa revenire la nationala dupa doi ani Amintiri neplacute de la ultimul meci sub tricolor
ADVERTISEMENT

Mihai Alexandru Bălașa, jucătorul Universității Craiova, revine la naționala României după doi ani de absență. Fundașul a jucat ultima dată împotriva Serbiei, în Liga Națiunilor, meci încheiat la egalitate, 2-2.

Fundașul a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi și a fost confirmat ca titular pentru meciul din această seară, de la ora 21.45.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălaşa nu are amintiri prea plăcute din perioada în care a fost ultima oară titular la echipa naţională. Imediat după meciul Serbia – România 2-2 din toamna lui 2018, fundaşul era făcut praf de Gigi Becali şi intra pe lista neagră.

Mihai Bălașa, revenire la națională după doi ani

Bălașa va juca din nou pentru echipa națională din primul minut al semifinalei barajului care poate să îi ducă pe tricolori la EURO 2021.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când acest lucru s-a întâmplat, fundașul evolua pentru FCSB, iar după egalul din meciul cu Serbia, a avut o prestație care l-a deranjat pe Gigi Becali.

La 6 zile după meciul de la națională, Bălașa a fost titular în meciul CFR Cluj – FCSB încheiat la egalitate 1-1, iar patronul „roș-albaștrilor l-a criticat extrem de dur pe acesta după încheierea partidei.

ADVERTISEMENT

„Bălaşa dă mingea, eşti un munte de om, nu ţi-e ruşine?“, a fost reacția lui Becali după meci, deranjat de evoluția majorității jucătorilor de pe teren.

Bălașa, răspuns pentru Becali după ce s-a transferat: „La Craiova mă simt respectat“

Replica fundașului a venit după aproape doi ani, acesta accentuând faptul că dorește să încheie acel capitol din carierea sa fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Ce a fost, a fost, la FCSB. La Craiova mă simt respectat, am fost primit foarte bine aici”, a susținut Mihai Bălașa.

Fundașul Craiovei, la doar al patrulea meci oficial în tricoul Naționalei României

Mihai Bălașa este doar la al patrulea meci oficial pentru echipa națională a României. Acesta a mai evoluat în egalul cu Serbia, 2-2, din ediția 2018/2019 a Ligii Națiunilor, în egalul cu Muntenegru, 0-0, din cadrul aceleiași competiții și în egalul 1-1 din Danemarca, în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018.

Bălașa și-a început cariera la Viitorul, iar apoi a fost cumpărat de AS Roma, care l-a împrumutat la Crotone și Trapani, iar în cele din urmă, acesta a fost cumpărat de FCSB. În august 2019 a fost transferat de U Craiova din postura de jucător liber de contract.

După ce a ajuns la Craiova, Becali a declarat:„Ca să vezi cum mi-am bătut joc de Bălașa, i-am dat 25.000 de euro să se ducă la Craiova, așa m-am folosit de el. I-a tăiat capul cineva? A luat salariul la timp, el nu știa că putea fi schimbat? Nu știu dacă e normal sau nu, dar regulamentul permite“, a adăugat patronul FCSB-ului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,07 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: