Fotbal intern

Mihai Bălașa revine ca titular, în Poli Iași – FCSB. Cum arată defensiva lui Dică

23.11.2018 | 18:21
Mihai Balasa revine ca titular in Poli Iasi  FCSB Cum arata defensiva lui Dica

Mihai Bălașa se pregătește pentru revenirea pe teren după o absență de două luni. Din informațiile FANATIK.RO, Mihai Bălașa va fi titular în centrul defensivei roș-albastre pentru dificilul meci al FCSB la Iași.

Este cea mai bună veste pentru Nicolae Dică având în vedere celelalte probleme de lot pe care tehnicianul le are de mai multă vreme. Infirmeria se micșorează în ultima vreme, dar există și suspendările care dau peste cap în principal formarea unei defensive cât mai sigure cu putință.

Mihai Bălașa, titular în Poli Iași – FCSB. Trei suspendați pentru Dică

Mihai Bălașa s-a accidentat în meciul câștigat acasă de FCSB cu Dunărea Călărași, leziunea de ligament ținându-l departe de antrenamente mai bine de o lună. S-a reîntors la pregătiri, dar medicul nu i-a dat acceptul de a juca mai devreme, motiv pentru care a ratat derby-ul cu Dinamo. Acum Bălașa este pregătit să revină.

El nu va face cuplu cu Bogdan Planic, singurii de fapt stoperi de meserie din lot, pentru că sârbul este suspendat pentru cumul de galbene. În aceeași situație cu Planic este și Benzar, și el cu patru galbene, dar și Gnohere, care a fost eliminat contra „câinilor” și are două etape de stat pe bară.

Bogdan Planic a luat în derby-ul cu Dinamo al patrulea galben și e suspendat pentru Iași - FCSB
Bogdan Planic a luat în derby-ul cu Dinamo al patrulea galben și e suspendat pentru Iași – FCSB

Cum arată defensiva FCSB pentru deplasarea de la Iași

În aceste condiții, Dică va reconstrui din nou defensiva. Fundaș dreapta în locul lui Romario Benzar va juca Mihai Roman, polivalent în ultimul timp în angrenajul vicecampioanei din cauza numeroaselor indisponibilități.

Lângă Mihai Bălașa, în centrul defensivei, va fi folosit probabil Junior Morais, urmând ca pe banda stângă să acționeze Alexandru Stan, care și-a câștigat locul de titular. Există și varianta Momcilovici, dar o decizie clară va fi luată în preajma partidei. Cei doi mijlocași defensivi vor fi Nedelcu, bătut în cuie pe acel post, și Lucian Filip, mult mai puternic decât Teixeira pentru un meci cu angajamentul fizic crescut așa cum se anunță cel de la Iași.

  • Bălgrădean – Roman, Bălașa, Junior Morais, Al. Stan – Nedelcu, Filip.

Mihai Bălașa va purta și banderola de căpitan

Și un amănunt la fel de important pentru Poli Iași – FCSB. Revenirea lui Mihai Bălașa va însemna și reîntoarcerea, cel puțin pentru acest meci, a banderolei de căpitan pe brațul fundașului.

Mihai Bălașa este unul dintre căpitanii roș-albaștrilor, dar absența sa îndelungată a făcut ca banderola să ajungă inclusiv la Harlem Gnohere, care a purtat-o în premieră la meciul cu FC Voluntari. A urmat derby-ul cu Dinamo, când Planic a fost căpitan, iar acum absentează și „Bizonul”, și Planic, dar se întoarce Bălașa.