Fotbal intern

Probleme mari cu Bălaşa. Alertă maximă! “Nu va juca 3-4 meciuri!”

Gigi Becali a urgentat transferul lui Valerică Găman la FCSB şi după ce a aflat ultimele informaţii legate de starea de sănătate a fundaşului central Mihai Bălaşa.
Autori: Alex Bradescu, Daniel Vlad | 23.01.2018 | 20:42
Probleme mari cu Bălaşa. Alertă maximă!

UPDATE. Gigi Becali a confirmat informaţiile FANATIK.RO conform cărora Mihai Bălaşa are probleme medicale evidente, care-l vor mai ţine câteva săptămâni în afara primului “11”. “Bălaşa nu este refăcut sută la sută, astfel că primele 3-4 meciuri Găman va fi titular clar“, a declarat Becali.


Gigi Becali l-a adus pe Valerică Găman la FCSB şi a dezvăluit că transferul respectiv s-a făcut exclusiv la dorinţa sa. Chiar dacă lucrurile stau în mare parte aşa, totuşi FANATIK.RO a aflat şi care a fost unul dintre motivele principale care l-au făcut pe patronul roş-albaştrilor să urgenteze achiziţia respectivă. Totul are legătură cu starea de sănătate a fundaşului central Mihai Bălaşa.

Chiar dacă Mihai Bălaşa era pe drumul cel bun cu recuperarea, totuşi spre finalul cantonamentului din Turcia internaţionalul vicecampionilor a început să aibă din nou probleme, iar staff-ul medical şi cel tehnic au intrat în alertă. Totul a început după ce fostul jucător al Viitorului Constanţa a ieşit pe teren şi a trecut la unele exerciţii care au necesitat implicarea sa mai activă la mişcări.

Contra a aflat că Balaşa nu este ok!

De starea de sănătate a lui Mihai Bălaşa s-a interesat şi selecţionerul Cosmin Contra. Acesta a cerut unele informaţii steliştilor, în cantonamentul din Antalya, şi a aflat că fundaşul central o să efectueze din nou la Bucureşti un RMN, deoarece au apărut nişte complicaţii la o accidentare mai veche din trecut.

Dar problema medicală pe care fundaşul central Mihai Bălaşa o are acum la FCSB nu are legătură cu accidentarea suferită de acesta în minutul 9 al jocului de la Botoşani. Selecţionerul Cosmin Contra îl are în vizor pe jucătorul lui Nicolae Dică în vederea convocării la lot pentru partida cu Suedia, dar şansele sunt destul de mici să fie selecţionat, dacă acesta nu îşi va reveni în următoarea perioadă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!