Fotbal intern

Mihai Bălașa s-a accidentat și ratează meciul FCSB – U Craiova

30.03.2019 | 11:30
Mihai Balasa sa accidentat si rateaza meciul FCSB  U Craiova

Mihai Bălașa s-a accidentat în timpul unui antrenament susținut de FCSB înaintea meciului cu Universitatea Craiova și va rata duelul de pe Arena Națională. Fundașul în vârstă de 24 de ani a suferit o întindere în timpul unei ședințe de pregătire, iar Mihai Teja a dezvăluit în conferința de presă că nu se va putea baza pe el.

Mihai Bălașa s-a accidentat și ratează meciul FCSB – U Craiova

Mihai Bălașa nu este singurul fotbalist pe care Mihai Teja nu se va putea baza la meciul cu Universitatea Craiova. Alexandru Stan s-a fost operat la menisc în urmă cu câteva zile și o să piardă toate meciurile din play-off-ul Ligii 1 Betano.

În aceste condiții, antrenorul vicecampioanei României o să îi folosească în centrul apărării pe Bogdan Planic și Iulian Cristea, jucătorul care a fost transferat de FCSB de la Gaz Metan Mediaș înainte să se termine sezonul regulat al Ligii 1 Betano.

Dragoș Nedelcu și Mihai Bălașa în timpul unui antrenament susținut de FCSB

Mihai Pintilii și Marko Momcilovic au revenit

Mihai Teja a primit și două vești bune. Mihai Pintilii s-a refăcut după ruptura musculară suferită în meciul cu FC Voluntari din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, iar mijlocașul s-a antrenat alături de coechipierii săi înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Astfel, tehnicianul român ar putea să îl titularizeze duminică seara.

Mai mult, sub comanda lui Mihai Teja a revenit și Marko Momcilovic, sârbul care s-a accidentat la meciul jucat de FCSB împotriva lui Hajduk Split și care nu a mai jucat de 8 luni după ce a suferit o ruptură fibrilară în partida din preliminariile Europa League.