News

Mihai Bara, polițistul ars de viu alături de colega sa, a fost înmormântat cu onoruri militare. Sicriul, învelit cu drapelul României

14.06.2020 | 21:59
Mihai Bara politistul ars de viu alaturi de colega sa a fost inmormantat cu onoruri militare Sicriul invelit cu drapelul Romaniei
ADVERTISEMENT

Mihai Bara, polițistul brăilean care a murit ars de viu alături de colega sa, a fost înmormântat, duminică, acesta fiind condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

După ce sâmbătă rudele și prietenii Anei Maria, polițista de 21 de ani care a murit într-un cumplit accident rutier, au luat parte la înmormântarea tinerei, duminică a fost condus pe ultimul drum și colegul său, Mihai Bara, notează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Polițistul de 45 de ani a fost înmormântat cu onoruri militare, la fel ca și colega sa, iar sicriul acestuia a fost învelit cu drapelul României.

Polițistul ars de viu alături de colega sa a fost înmormântat

Brăileanul a fost condus pe ultimul drum de rude, colegi și prieteni, veniți cu toții pentru a-și lua rămas bun de la Mihai Bara.

ADVERTISEMENT

Polișistul a fost îngropat la cimitirul Radu Negru, acolo unde militarii au tras mai multe salve în onoarea lui.

Bărbatul de 45 de ani se afla în patrulare alături de colega sa, Ana Maria Manea, de 21 de ani, și se afla la volanul autospecialei Dacia Logan.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, polițistul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct într-un copac.

Bărbatul este cel care a pierdut controlul mașinii

Din cauza impactului puternic, autoturismul s-a îndoit, iar cei doi polițiști au rămas blocați în interiorul mașinii avariate.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după impact, autovehiculul a luat foc, iar cei doi au ars de vii.

Tags: