Life

Mihai Bendeac a împlinit 38 de ani. Cui i-a mulțumit în mod special actorul pentru urarea de ziua sa

16.02.2021 | 22:51
Mihai Bendeac a implinit 38 de ani Cui ia multumit in mod special actorul pentru urarea de ziua sa
Mihai Bendeac a împlinit 38 de ani. Cui i-a mulțumit în mod special actorul pentru urarea de ziua sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a împlinit 38 de ani, mulțumind pe această cale tuturor celor care și-au rupt din timpul lor și i-au transmis toate cele bune de ziua sa de naștere. Actorul a avut un mesaj în stilul caracteristic, care a lăsat loc de interpretări multiple. 

Juratul de la iUmor a ținut să precizeze că este primul an în care iubește aniversarea de ziua sa, vremea de afară fiind în ton cu starea lui de spirit. Actorul nu s-a mai ascuns cum a făcut în anii trecuți și chiar a mers la teatru, unde a repetat pentru un spectacol.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a bucurat de toată atenția prietenilor și familiei în această zi. Mihai Bendeac a mărturisit că nu își dorește cadouri de la cei dragi, ci să fie omagiat, făcând referire aici la președintele țării, Klaus Iohannis căruia i-a mulțumit pentru urarea publică.

Mihai Bendeac, mulțumiri pentru ziua sa de naștere. Actorul a făcut 38 de ani

„Astăzi este ziua mea și dacă de obicei în fiecare an mă ascundea, astăzi, iată-mă. Mă duc la teatru, mă duc la repetiții. Este întunecat, a început să ningă, este absolut minunat. Începe să îmi placă treaba asta cu ziua mea. Nu vreau urări, vreau omagii. 

ADVERTISEMENT

Vreau omagii, vreau ca personalități ale vieții noastre cultural – artistice să-mi aducă omagii. Vreau să primesc steaua României în grad de mare cavaler întrucât, nu-i așa, sunt o stea și mai presus de toate sunt un mare cavaler. 

Trebuie să îi mulțumesc domnului președinte Klaus Iohannis pentru urarea frumoasă făcută publică astăzi, aș vrea să îi mulțumesc Casei Regale a României pentru urare, pentru diplomă, pentru titlul nobiliar ce s-au gândit să mi-l acorde astăzi la împlinirea celor 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să le mulțumesc tuturor personalităților noastre culturale și publice, aș vrea să le mulțumesc colegilor mei de la Uniunea Scriitorilor pentru mesajul lor extraordinar și vă sunt extrem de recunoscător și vă mulțumesc din suflet”, a spus Mihai Bendeac în cadrul unor filmări de pe InstaStory.

Actorul a primit foarte multe urări de la vedete din showbiz-ul autohton, printre acestea numărându-se: Delia, Ilona Brezoianu, Micutzu, Doru Todoruț, Sorana Darclee, Carmen Tănase sau Codin Maticiuc. Foarte multe dintre acestea au apărut în imagini cu cartea vedetei, care a fost vândută în număr mare de la lansare.

ADVERTISEMENT

Toți banii care s-au strâns de pe urma vânzării cărții „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama” au fost donați pentru o cauză nobilă, urmând a fi folosiți pentru construirea unui spital public. Până acum s-au adunat peste 100.000 de euro, care au ajuns la Spitalul Fundeni.

Revenind la ziua de naștere a lui Mihai Bendeac, acesta a primit o carte impresionantă, o ediție specială. Editura care i-a publicat romanul s-a gândit să-i facă o surpriză și a reușit, a transformat cartea actorului în una veche, cu pagini îngălbenite de timp.

Nici mama vedetei nu s-a lăsat mai prejos, oferindu-i în dar la aniversarea a 38 de ani un tort în formă de inimă. „Nu ți se pare că e prea mic tortul pentru o personalitate atât de importantă ca mine?”, îi spune juratul de la Antena 1 mamei sale.

„Nu mamă, nu cantitatea contează”, este răspunsul Emiliei Bendeac, care este filmată de fiul ei în timp ce se pregătește să pună pe tort lumânările cu cifrele aniversare.

ADVERTISEMENT