Life

Mihai Bendeac a intrat în rândul vaccinaților. Ce ser a ales juratul de la iUmor și de ce

08.04.2021 | 08:53
Mihai Bendeac a intrat in randul vaccinatilor Ce ser a ales juratul de la iUmor si de ce
Mihai Bendeac a intrat în rândul vaccinaților. Ce ser a ales juratul de la iUmor și de ce. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a intrat în rândul persoanelor care s-au vaccinat, miercuri, 7 aprilie 2021, la un centru din Capitală. Juratul de la iUmor a mărturisit ce ser a ales, dar și de ce a luat această decizie neașteptată.

Actorul nu a ținut deloc cont de controversele iscate perioada asta pe seama unuia dintre vaccinuri și l-a ales fix pe acela. Mai exact, vedeta de la Antena 1 s-a vaccinat cu AstraZeneca, așa cum a făcut și fratele său mai mic cu 18 ani, Andrei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Mihai Bendeac susține că a ales acest ser pentru că este cel mai puțin ales de români. Acest lucru se datorează faptului că au existat semnale că ar duce la apariția unor cheaguri de sânge, dar iată că actorul nu a luat în calcul acest aspect.

Mihai Bendeac s-a vaccinat. Serul controversat ales de actor. Care e motivul

„Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos. Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales.

ADVERTISEMENT

Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment”, a declarat Mihai Bendeac după ce a ieșit din Centrul de Vaccinare amplasat la Grand Mall Arena, notează gandul.ro.

În altă ordine de idei, actorul din serialul „Băieți de oraș” a vrut să dea și un exemplu. Deși a glumit puțin cu asistenta din centrul de vaccinare, făcându-se că leșină la vederea acului, juratul de la iUmor îndeamnă oamenii să-i urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac nu crede în conspirații, fiind de părere că virusul din China există cu adevărat. Și unde mai pui că este una dintre primele vedete care a declarat public că a fost infectat cu noul tip de coronavirus, luând boala după ce a participat la o înmormântare.

„Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, reacție după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca

Juratul de la iUmor le-a arătat tuturor momentul în care a intrat în centrul de vaccinare, având și de această dată un mesaj pentru cei care nu cred în virus. Actorul este de părere că rata de supraviețuire după vaccin este mult mai mare decât pe vremea când se mergea la război.

„PS – Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, și de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz.

Tăceți naiba din gură și faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram, în dreptul unui scurt video, după ce s-a vaccinat.

ADVERTISEMENT