Life

Mihai Bendeac a renunțat la mașina sa de suflet. Și-a tras un bolid de zeci de mii de euro

04.08.2020 | 20:53
Mihai Bendeac a renuntat la masina sa de suflet Sia tras un bolid de zeci de mii de euro
Mihai Bendeac a renunțat la mașina sa de suflet. Și-a tras un bolid de zeci de mii de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac s-a decis într-un final să renunțe la mașina de suflet pe care o avea de aproximativ 14 ani. Renumitul actor și-a vândut Land Rover-ul Discovery pentru un bolid de zeci de mii de euro care va întoarce toate privirile în traficul din București.

Juratul de la „iUmor” a devenit proprietarul unui Mercedes C Class Coupe, după ce foarte multă lume l-a sfătuit să renunțe la mașina pe care o avea încă din anul 2006. Actorul a scos din buzunar o sumă frumușică, undeva în jur de 50.000 de euro, mașina ieșind pe poarta fabricii în anul 2019, așadar se poate spune că este nouă.

ADVERTISEMENT

Se pare că actorul nu era mulțumit de mașină în totalitate pentru că a apelat la câteva mici retușuri. Mihai Bendeac și-a lăsat bolidul pe mâna specialiștilor în domeniu, rezultatul fiind unul care l-a lăsat mut de uimire.

Actorul Mihai Bendeac și-a luat mașină nouă. Ce conduce acum

Vedeta de la Antena 1 și-a tunat bolidul de lux. Jantele au fost schimbate cu unele de 19 inci Flow Form, autoturismul fiind colantat într-o nuanță de Mat Future Military Green care își schimbă culoarea în funcție de unghiul din care este privit.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a rămas surprins de rezultatul final și i-a felicitat pe specialiștii care au lucrat la noua sa mașină. Aceștia sunt cei care i-au modificat și ultimul autoturism, semn că a fost mulțumit de experiența trecută.

„Să-mi bag… da-teeee… nu cred! Băi, deci m-am uitat pe net, la variante simple, dar nu are nicio legătură. Deci este super!

ADVERTISEMENT

Este foarte frumoasă, superbă. Eu vă iubesc foarte mult pentru că sunteți artiști”, a spus actorul când a văzut cum arată mașină după ce a fost tunată.

Mihai Bendeac vrea să țină noua mașină un deceniu

Colegul lui Cheloo și al Deliei a mărturisit că-și dorește să păstreze actuala mașină cel puțin 10 ani, așadar nu va renunța la ea prea curând, mai ales că pe ultima o avea de 14 ani. „Ea îmi va ține companie în următorii 10 ani 😏”, a scris acesta în dreptul unei imagini în care apare alături de mașină, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Chiar arată bine!”, i-a scris Codin Maticiuc, în timp ce alți fani au rămas uimiți că îndrăgitul actor s-a îndurat să renunțe la vechea mașină de care era extrem de atașat.

„Păi și jeep-ul? Hmm…”, „Te-ai îndurat tu să faci asta??😂😂😂😂😂😂 nu pot să cred”, sunt două dintre mesajele primite de Mihai Bendeac.

 

ADVERTISEMENT