Război în cazul Gabriel Cotabiţă! Bendeac, ATAC DEVASTATOR la Adrian Enache! “E în moarte cerebrală”

Mihai Bendeac a cerut scuze jurnaliştilor pentru că a refuzat să facă orice comentariu despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă. Cu toate acestea, actorul a decis să vorbească fiind...
14.05.2015 | 18:38
Razboi in cazul Gabriel Cotabita Bendeac ATAC DEVASTATOR la Adrian Enache E in moarte cerebrala

Mihai Bendeac a cerut scuze jurnaliştilor pentru că a refuzat să facă orice comentariu despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă. Cu toate acestea, actorul a decis să vorbească fiind deranjat de faptul că Adrian Enache a spus că artistul – aflat de aproape o săptămână pe patul de spital – este în moarte cerebrală.

“Imi cer iertare ca, in toate aceste ultime zile, nu am răspuns niciunei solicitări din partea presei in legătura cu starea de sănătate a lui Gabi sau diferite alte detalii. A fost dorinţa familiei sa se păstreze Discreţia ce se cuvine unui om care excelează, printre altele, in demnitate.
Astăzi, însă, observând cu amărăciune ca un număr impresionant de persoane mai mult sau mai puţin publice au nesocotit, au ignorat aceasta dorinta a familiei si s-au erijat in purtători de cuvânt, specialişti in medicina sau apostoli in slujba Informării opiniei publice, îndrăznesc sa sper, cunoscându-le pe Eliza, Milena si Aela, ca nu se vor supăra pentru aceasta iniţiativa a mea.

Vazandu-le afectate, atât pe ele cat si pe doamna Cotabita (mama lui Gabi), in toate aceste zile, de zvonistica si dorinţa exagerata a unora de a se exprima pe aceasta tema, am decis sa lămuresc câteva aspecte. Înainte de orice, Gabi nu este in moarte cerebrala. Da, starea lui este gravă. Suntem conştienţi. Dar, momentan, este stabil, deşi asistat. Se vorbeşte insistent despre o “minune”. Pana una alta, e o minune ca nişte medici absolut excepţionali profesează in Romania pe un salariu pe care nu as vrea sa-l cataloghez si, datorită efortului, talentului, pasiunii si empatiei lor, Gabi, ca de altfel toţi ceilalţi pacienţi, pot spera la “minuni”.

Rugămintea familiei se adresează celor care, efectiv, simt ca trebuie sa vorbească pe aceasta tema. Nimic nu e mai important decât tratarea pozitivă a acestei situaţii. In goana pentru morbid, sa nu uitam ca suntem oameni.
Va rog încă o data: optimism. Doar asa se poate produce o minune. Fiţi oameni, nu hiene. Se poate! E VIU!!!! Abtineti-va. Veţi fi anuntaţi daca si cand va fi nevoie de ciocli si bocitoare. Înclin sa cred ca nu prea curând.

PS – Nu ma pot abţine: am o informaţie pe surse. Adrian Enache e in moarte cerebrala. De câţiva ani. Dar a ascuns. Faptul ca a spus asta, din senin, despre Gabi, tine de faptul ca încearcă sa abată atenţia…, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Sursă: www.dcnews.ro