Life

Mihai Bendeac ar vrea să intre în politică. Din ce partid și-ar dori să facă parte. Nu mulți vor fi de acord

Mihai Bendeac și-ar dori să devină politician. Faimosul actor a precizat și numele unui partid foarte cunoscut din care ar vrea să facă parte.
28.01.2023 | 21:20
Mihai Bendeac ar vrea sa intre in politica Din ce partid siar dori sa faca parte Nu multi vor fi de acord
Mihai Bendeac și-ar dori sa se inscrie intr-un partid aflat la guvernare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a făcut o afirmație care a stârnit semne de întrebare în rândul fanilor. Într-un filmuleț de pe rețelele de socializare, actorul și-a exprimat dorința de a face parte dintr-un partid politic.

Mihai Bendeac, interes față de politică? Ce partid și-ar dori actorul

Înainte de a aduce vorba despre politică, Mihai Bendeac a ironizat faptul că peste câteva zile va împlini vârsta de 40 de ani, dând de înțeles că se teme de îmbătrânire.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul jurat de la iUmor a spus amuzat și că se va interesa de pensie, iar ulterior a mărturisit că simte de ceva timp să facă parte din PSD sau să voteze la viitoarele alegeri parlamentare cu social-democrații.

”Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vis-a-vis de ceea ce înseamnă îmbătrânirea… Am ajuns la vârsta la care sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și ”sugar”…

ADVERTISEMENT

M-am trezit de dimineață, am fost la chioșc, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, asta este…

Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine… Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau. Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac într-un video de pe facebook.

ADVERTISEMENT

Fanii, către Mihai Bendeac: ”Dacă Zelenski a reușit, și tu vei putea”

Nu se știe dacă Mihai Bendeac a vorbit serios sau nu, cert este că unii fani și-au manifestat admirația de a-l vedea președintele țării, așa cum Volodimir Zelenski a trecut de la actorie la conducerea Ucrainei.

”Încă aștept ca tu să fii viitorul președinte. Dacă Zelenski a reușit, și tu vei putea”, i-a comentat un internaut îndrăgitului actor.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai iubiți actori din țară. A avut de-a lungul timpului mai multe proiecte TV, de comedie, iar mai mulți ani la rând a fost jurat la iUmor, emisiune de unde a demisionat în 2022 cu scandal. Asta după ce stafful showului a difuzat imagini cu el, din pauză, fără a fi de acord.

ADVERTISEMENT