Life

Mihai Bendeac, atac de panică la iUmor. Cum a ajuns juratul în această situație: „Este cel mai rău lucru”

Mihai Bendeac a avut un atac de panică la iUmor. Cum a ajuns juratul de la Antena 1 în această situație?
15.10.2021 | 16:30
Mihai Bendeac atac de panica la iUmor Cum a ajuns juratul in aceasta situatie Este cel mai rau lucru
Mihai Bendeac, atac de panică la iUmor. Cum a ajuns juratul în această situație: „Este cel mai rău lucru” Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a avut un atac de panică în platoul emisiunii iUmor, unde este jurat alături de Cheloo și Delia Matache. Actorul a cerut ajutorul echipei medicale din platou.

Acest moment va putea fi urmărit în ediția de sâmbătă seară, 16 octombrie, a show-ului de la Antena 1. Se pare că juratul a reacționat după ce a văzut numărul unui concurent venit pe scenă.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a avut un atac de panică la iUmor

În următoarea ediție iUmor, Mihai Bendeac are parte de momente tensionate. Juratul a avut un atac de panică în timpul filmărilor pentru emisiune. Actorul a apelat la ajutorul medicilor din platou, care au venit imediat după incident.

Jurații au sentimentul că trăiesc același moment pentru eternitate, exact ca actorul din celebrul film „Ziua Cârtiței”(1993).

ADVERTISEMENT

„Este cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”, este reacția lui Mihai Bendeac, obișnuit să vadă tot felul de momente pe scena de la iUmor.

Întregul moment va putea fi urmărit în a patra ediție a show-ului, pe 16 octombrie, începând cu ora 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Mihai Bendeac la iUmor
Mihai Bendeac a avut un atac de panică la iUmor. Sursa foto: Antena 1

Mihai Bendeac, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță

Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a apărea în cadrul podcastului pe care prezentatorul de la Pro TV îl găzduiește pe YouTube.

Cătălin Măruță a postat un teaser al videoclipului care va apărea duminică, în care Mihai Bendeac va oferi un interviu. Vedeta Pro TV i-a adus doi bodyguarzi juratului de la iUmor, după ce acesta din urmă a spus că a fost hărțuit de Măruță.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi par să aibă o relație bună, fără tensiuni, semn că au rezolvat orice conflict ar fi existat între ei.

Acum câteva luni, Mihai Bendeac a declarat că prezentatorul a fost foarte insistent atunci când l-a rugat să participe la podcastul său. Actorul și umoristul a acceptat, într-un final, invitația, așa că îi va acorda un interviu lui Cătălin Măruță.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu.

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a declarat Bendeac în august, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT