Life

Reacția lui Mihai Bendeac când a aflat că Maticiuc îl vrea în filmul despre viața lui Nuțu Cămătaru

Mihai Bendeac ia în calcul posibilitatea de a juca rolul lui Nuțu Cămătaru, în filmul lui Codin Maticiuc, bunul său prieten, care a lansat, astăzi, cartea "Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru".
24.11.2021 | 14:16
Reactia lui Mihai Bendeac cand a aflat ca Maticiuc il vrea in filmul despre viata lui Nutu Camataru
Mihai Bendeac se pregătește să-l joace pe Nuțu Cămătaru, în filmul lui Codin Maticiuc. Sursă foto: Arhivă, Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac și Codin Maticiuc nu sunt doar prieteni la catarmă, ci și parteneri de acte caritabile și colaboratori pe partea profesională a vieții.

Cei doi sunt la un pas de a pune în scenă filmul pe care vrea să-l realizeze fostul crai de Dorobanți, despre povestea vieții lui Nuțu Cămătaru, lume în care el a intrat în urmă cu cinci ani, atunci când s-a decis să scrie o carte despre ce este dincolo de cortinele lumii interlope.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, despre rolul lui Nuțu Cămătaru, în filmul lui Codin Maticiuc

Contactat de FANATIK, Mihai Bendeac nu a exclus posibilitatea de a colabora cu Codin Maticiuc pentru realizarea filmului, însă, în stilul caracteristic, ne-a dezvăluit că ar avea nevoie de o perioadă de… studiu, dar și de câteva kilograme în plus.

”Dacă șase luni studiez, iau 30 de kilograme în greutate și nu fac nimic altceva, da, în final aș putea fi pregătit. Om trăi și-om vedea”, a spus, pentru FANATIK, Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

“În principiu, Bendeac a acceptat”

Replica lui Bendeac vine după ce, ieri, Codin Maticiuc a spus că actorul ar accepta propunerea sa de a fi distribuit în rolul lui Nuțu Cămătaru, film ce ar fi realizat după cartea biografică a interlopului, ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru.

”Am vorbit, principial, așa i-am zis: `Băi, te văd un Nuțu tânăr`. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj. În principiu, Bendeac a acceptat”, ne-a spus Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a început să scrie cartea biografică a interlopului din 2017

Deși Codin Maticiuc nu a fixat încă data la care ar începe producția filmului bazat pe cartea ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”,  astăzi a avut loc lansarea controversatei cărți.

Despre una dintre cele mai controversate cărți, autorul spune că ideea i-a venit în anul 2013, aflat la Miami, însă, abia în 2017, a decis că este momentul să se integreze în viața lui Nuțu Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Autorul, detalii din cartea ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”

Astfel că, spune el, în cartea biografică a temutului interlop, se găsește întreaga poveste a vieții acestuia spusă la trecut chiar de Nuțu Cămătaru și la prezent de autor, așa cum a simțit el în toți cei cinci ani petrecuți în lumea neștiută a interlopilor.

”Cinci ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. Cinci ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi.

Cinci ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru.

Aceasta carte are un prezent, observat de mine, un băiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii”, a spus Codin Maticiuc în mesajul publicat pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT