Life

Mihai Bendeac, distracție ca la 18 ani: ”Vă rog frumos să nu faceți ca mine”

06.10.2020 | 08:07
Mihai Bendeac distractie ca la 18 ani Va rog frumos sa nu faceti ca mine
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, protagonistul din filmul „Milionar de weekend”, a împlinit la începutul anului 37 de ani, dezvăluind recent că nopțile nedormite încep să-și pună serios amprenta, oboseala resimțindu-se acut.

Cunoscutul jurat de la Antena 1 a dezvăluit că și-a luat câteva zile de vacanță, perioadă în care a petrecut ca la 18 ani. Vedeta nu a ținut cont de absolut nimic și după 3 nopți în care nu a pus geană pe geană a făcut publică o imagine în care le arată fanilor fața sa.

ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit pe o rețea de socializare că s-a trezit cu dureri de cap, de stomac și amețeli, după ce și-a „îmbibat” organismul cu alcool. În altă ordine de idei, Mihai Bendeac își roagă fanii care-l urmăresc în mediul online să nu facă ca el, la vârsta sa fiind nevoie de un echilibru.

Mihai Bendeac, distracție până în zori. Cum a petrecut juratul de la iUmor

„Pentru imaginea mea, această poză este o sinucidere. Dar, pentru viața mea, pentru ficatul meu, pentru mine ca om, este un etern «reminder». Așa arăt după un weekend de vacanță.

ADVERTISEMENT

Cu puține ore dormite în 3 zile, îmbibat de alcool și depravare, cu cearcăne, mahmureală, dureri de cap, de stomac, amețeli. Vă rog să nu faceți ca mine.

Da! La 37 de ani e bine dacă ai un echilibru. Să-mi fie rușine pentru viața pe care o duc ?”, a scris Mihai Bendeac pe contul de Instagram, acolo unde a publicat fotografia de mai jos. 

ADVERTISEMENT

Renumitul actor din serialul „Băieți de oraș” este mare consumator de cluburi și de fiecare dată când primește liber de la filmările emisiunii de la Antena 1 ajunge în Centrul Vechi unde se distrează alături de prietenii săi.

Nu de puține ori a fost surprins în localurile deținute de soțul Deliei, Răzvan Munteanu, acolo unde adesea ajunge și în calitate de invitat pentru diferite spectacole.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat al emisiunii „România dansează” adoră să petreacă ca la vârsta majoratului, însă efectele distracției se resimt mai mult decât în perioada în care era tânăr și neliniștit.

ADVERTISEMENT