Life

Mihai Bendeac, fotografie de colecție. Juratul de la iUmor este de nerecunoscut

02.12.2020 | 08:21
Mihai Bendeac fotografie de colectie Juratul de la iUmor este de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a împărtășit cu fanii săi o fotografie de colecție de pe vremea când era la școală, într-o ipostază de-a dreptul inedită. Juratul de la iUmor arăta mult mai diferit în imaginea respectivă, însă ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost domnișoara care se afla alături de el. 

Juratul de la iUmor le-a cerut părerea fanilor despre această imagine destul de veche, iar aceștia au făcut întocmai. Fotografia lui Mihai Bendeac a avut parte de peste 900 de comentarii și a primit peste 10.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Evident, nu toți urmăritorii au fost încântați de această ipostază a îndrăgitului actor, din moment ce au lăsat comentarii dezaprobatoare.

Mihai Bendeac, fotografie de colecție. Juratul de la iUmor este de nerecunoscut

Mihai Bendeac nu este doar jurat la celebrul show de pe Antena 1, iUmor, ci și un actor talentat, scenarist, regizor și compozitor. Acesta este iubit de milioane de românii și se bucură de un număr mare de urmăritori în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Mihai Bendeac nu a fost întotdeauna bărbatul carismatic și îndrăgit de atâția oameni. Juratul era un adolescent ca toți ceilalți, destul de slab și diferit de cum îl știe acum o țară întreagă. Acesta a postat seara trecută o fotografie din acea perioadă, fără a uita să le ceară părerea fanilor.

Actorul de comedie s-a lăsat fotografiat alături de o fată care îl ținea de gât, dar care este cuprinsă de talie de băiatul din stânga, lucru care s stârnit reacții de amuzament din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

„Cum e?”, a scris Bendeac în dreptul imaginii respective.

 


Urmăritorii au reacționat în număr mare și s-au amuzat teribil pe seama fotografiei, care a primit aproape 1000 de comentarii:

„Tristă rău! Domnișoara știa sigur ce o să faci cu poza ‘peste niște mulți ani’”, „Parcă nici pe atunci nu-ți plăceau prea mult fetele   (glumesc….chiar te apreciez)”, „Erai la petrecerea aia și aduceai salata de boeuf?”, „Bine că ai crescut,erai urât rău!”,

ADVERTISEMENT

„Mamaaa, mulți nu au observat că te țineai cu domnișoara de gât, și ea cu ăla de mână”, „Frumos ești, zici ca ești luat de pe sticla de otravă”, „Ca la Pomană. Parcă așteptați cuminței punguța cu 1 colac, 1 mar și colivă…”, „Măcar aici aveai păr”. 

Mihai Bendeac s-a făcut remarcat prin diverse show-uri de comedie, cel mai important fiind „În puii mei”, pe care l-a și scris. Actorul a mai jucat în „Băieți de oraș” și „Jurnalul unui burlac”. În prezent, acesta este jurat la iUmor alături de Cheloo și Delia Matache.

ADVERTISEMENT