Life

Mihai Bendeac, gest impresionant pentru un concurent de la iUmor. I-a oferit 10.000 de euro

Mihai Bendeac nu se oprește din gesturile caritabile pe care le face în ultima perioadă, după lansarea cărții „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”.
24.09.2021 | 15:17
Mihai Bendeac gest impresionant pentru un concurent de la iUmor Ia oferit 10000 de euro
Mihai Bendeac, gest impresionant pentru un concurent de la iUmor. I-a oferit 10.000 de euro. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Actorul a făcut un gest impresionant pentru unul dintre concurenții show-ului iUmor, unde este jurat alături de Cheloo și Delia pentru al 11-lea sezon la rând.

Vedeta i-a promis participantului de la Antena 1 o donație uriașă, mărturisind că până la finalul acestui an îi va oferi  o sumă de bani foarte mare.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac se bucură că poate ajuta oamenii care nu au foarte multe posibilități financiare, dovadă că unul dintre concurenții de la iUmor va primi suma de 10.000 de euro.

Mihai Bendeac, donație pentru un concurent de la iUmor. Juratul i-a promis 10.000 de euro

„Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine”, i-a spus Mihai Bendeac unui concurent care a urcat pe scena de la iUmor, ce are premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor din serialul „Băieți de oraș” donează cei 10.000 de euro din vânzarea cărții sale, care până în momentul de față s-a vândut în număr extraordinar de mare.

Juratul de la Antena 1 a donat până prezent peste 200.000 de euro pentru o cauză nobilă și a ajutat la renovarea spitalului Fundeni și a celui din Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

„Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro.

Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!”, a mai spus Mihai Bendeac în emisiunea iUmor.

ADVERTISEMENT

Fapta vedetei va putea fi urmărită numai în emisiunea de la Antena 1, unde telespectatorii vor afla și despre cine este vorba, dar și care este povestea de viață a concurentului.

De asemenea, sâmbătă, 25 septembrie 2021, cei de acasă vor afla și care a fost gestul care a reușit să-l impresioneze pe juratul de la Antena 1.

Mihai Bendeac, fericit că poate face fapte bune pentru ceilalți

Mai mult decât atât, actorul este fericit că se poate implica în cauze umanitare, una dintre ele fiind alături de Codin Maticiuc, care și-a propus să renoveze cât mai multe spitale de stat din bani privați.

Mihai Bendeac spune că nu se oprește aici și din vânzările cărții sale va dona în continuare. Ba chiar, artistul își propune să adune un milion de euro pe care să-i dăruiască.

ADVERTISEMENT