Life

Mihai Bendeac, în juriul de la Românii au talent? Ce a spus actorul despre oferta de la Pro TV

Mihai Bendeac a dezvăluit că a primit o ofertă din partea producătorilor de la „Românii au talent”, de la Pro TV.
18.10.2021 | 16:29
Mihai Bendeac in juriul de la Romanii au talent Ce a spus actorul despre oferta de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor a precizat că a fost sunat din partea emisiunii de talent și asta nu o singură dată, ci chiar de două ori.

Cunoscutul actor a mărturisit că atât anul trecut, cât și anul acesta i s-a propus să facă parte din juriul de la „Românii au talent”, însă a refuzat.

ADVERTISEMENT

Legat de motivul pentru care Mihai Bendeac nu a acceptat oferta celor de la Pro TV, artistul nu a fost tocmai explicit.

Mihai Bendeac, ofertat de Pro TV. Motivul pentru care actorul a refuzat oferta

Mihai Bendeac a mai adăugat că nu s-ar fi regăsit în trustul de pe Pache Protopopescu, care caută o persoană animată pentru show-ul „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru «Românii au talent».

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie.

ADVERTISEMENT

Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcast-ul „Acasă la Măruță”, de pe Youtube.

Actorul a mai sublinat faptul că ar fi refuzat oferta de la „Românii au talent” și în cazul în care nu avea contract cu postul concurent, Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta face parte din juriul de la iUmor de 11 sezoane, acolo unde face echipă cu Delia și Cheloo și pare că nu dorește să plece prea curând.

iUmor, un show controversat. Ce părere are Mihai Bendeac

În cadrul aceluiași podcast, Mihai Bendeac a mărturisit și ce se întâmplă pe scena de la iUmor, despre care spune că este un show controversat.

Mai mult decât atât, actorul spune că sunt foarte multe numere care nu au ajuns în fața telespectatorilor. În plus, au fost și momente în care s-a lăsat cu bătaie.

„Oamenii n-au nici cea mai vagă idee despre cum este, de fapt, acest show… să vă ferească Dumnezeu. S-a lăsat cu bătaie, s-a lăsat cu orice”, a completat Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT