News

Mihai Bendeac, infectat cu noul coronavirus: „Dureri puternice. Nu mai aveam gust și miros”

16.05.2020 | 21:09
Mihai Bendeac infectat cu noul coronavirus Dureri puternice Nu mai aveam gust si miros
ADVERTISEMENT

Actorul Mihai Bendeac a mărturisit că a avut noul coronavirus, iar infectarea s-a produs la înmormântarea bunicului său, care a avut loc pe 13 martie.

Mihai Bendeac a fost infectat cu noul coronavirus

Declarația comediantului de la Antena 1 i-a șocat pe toți în seara de sâmbătă, 16 mai, în cadrul emisiunii iUmor.

ADVERTISEMENT

Mihai le-a explicat colegilor săi, prin intermediul aplicației ZOOM, cum a luat virusul SARS-COV-2.

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”, a mărturisit Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Roxana Marinescu, prima vedetă confirmată cu virusul din România

Mai precis, Mihai a participat la înmormântarea bunicului său pe 13 martie, iar virusul l-a luat fie de la un preot, fie de la alți slujitori ai Bisericii, căci aceștia au rezultat pozitiv la testele efectuate ulterior.

Actorul a ținut totul secret până acum, probabil nedorind să facă o dramă din experiența lui cu coronavirusul și nevrând să panicheze pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu este singura vedetă din România care a fost confirmată cu noul coronavirus. Fostul iepuraș Playboy, Roxana Marinescu Schwartz, s-a vindecat între timp, iar despre asta a vorbit chiar soțul ei, cu naturalețe.

„Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane”, a mărturisit Victor Schwartz pentru cancan.ro pe 10 aprilie.

ADVERTISEMENT

„Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a mai spus Victor.

 

ADVERTISEMENT