Life

Mihai Bendeac, ironizat pe scenă în finala iUmor. Ce i-a putut face o concurentă

Mihai Bendeac a fost ironizat pe scenă în finala iUmor de către o concurentă.
26.05.2021 | 23:06
Mihai Bendeac ironizat pe scena in finala iUmor Ce ia putut face o concurenta
Mihai Bendeac, ironizat pe scenă în finala iUmor. Ce i-a putut face o concurentă. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost ironizat pe scenă în finala iUmor din această seară. Este incredibil ce i-a putut face o concurentă îndrăgitului actor.

Marie Janette a pregătit o surpriză de proporții pentru Mihai Bendeac, care nici nu a intuit ce-l așteaptă. Tânăra a venit plină de energie și a făcut senzație cu numărul ei.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, ironizat pe scenă în finala iUmor. Ce i-a putut face o concurentă

Marie Jeanette a venit în finala iUmor plină de energie și cu gândul să-i impresioneze pe cei trei jurați Tânăra a pregătit câteva reacții la adresa internauților care i-au trimis comentarii răutăcioase.

Unul dintre urmăritorii tinerei s-a întrebat cum de a reușit să ajungă aceasta în finală. Marie Jeanette a venit imediat cu răspunsul: „Cu metroul și apoi pe jos.”

ADVERTISEMENT

Concurenta a rezolvat și problema cu bărbații care îi trimiteau poze indecente. Tânăra s-a fotografiat în timp ce tăia o banană, spunând că masculii au încetat să o abordeze după ce au văzut-o în această ipostază.

„Eu voiam să le arăt că știu să și gătesc”, a continuat finalista.

După ce s-a luat de internauții de pe rețelele sociale, Marie Jeanette Petcu l-a luat în vizor pe Mihai Bendeac. Juratul a primit un roast la care nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

Marie Jeanette a spus că o să devină probă de casting sărutul dintre Mihai Bendeac și concurente, apoi l-a chemat pe scenă pentru următorul moment.

„Vreau să vă arăt cum nu ne pupăm”, a spus concurenta. Cu aceste cuvinte, Marie Jeanette i-a legat mâinile la spate juratului și a mâncat un inel de ceapă în fața lui.

ADVERTISEMENT

Văzând că tânăra nu se apropie de el, juratul a reacționat imediat: „Nu se întâmplă nimic?”

„Păi v-am arătat cum nu ne pupăm”, a explicat Jeanette.

„Domnișoara Petcu trebuia să-și bage ceapa în gură, să îl pupe pe Bendeac și apoi să o scuipe. Ar fi fost un moment relative umortistic”, a spus Cheloo.

Reacția juraților după momentul lui Marie Jeanette

Delia a întrebat-o cum de s-a gândit că va fi atât de special să nu-l pupe pe Mihai Bendeac. Marie Jeanette i-a spus că oricum toți se așteaptă la un sărut din partea juratului, iar ea a ales să facă total opusul.

„Părerea mea e că a fost slăbuț. Mai slab decât data trecută și decât data trecută”, a fost opinia lui Cheloo la finalul momentului.

„Eu cred că nu are nimeni ce să-ți reproșeze. (…) Eu consider că nu întotdeauna trebuie să râzi cu lacrimi ca să fie bine”, i-a spus și Mihai Bendeac.

Marie Jeanette Petcu a primit două LIKE din partea juriului.

ADVERTISEMENT