Life

Ce a ajuns să facă Mihai Bendeac pe scena iUmor. “Aici trebuia să ajungă viața mea?”

Mihai Bendeac a acceptat o nouă provocare. Acesta va urca pe scena iUmor în calitate de asistent într-un număr de contorsionism. S-a grăbit să accepte, dar apoi și-a pus o serie de întrebări.
12.11.2021 | 19:26
Ce a ajuns sa faca Mihai Bendeac pe scena iUmor Aici trebuia sa ajunga viata mea
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a urcat din nou pe scena iUmor și a făcut spectacol. Juratul a acceptat invitația unei concurente și a fost asistentul acesteia într-un număr de contorsionism.

Nu a avut nicio problemă să accepte, dar când a văzut ce se întâmplă a început să-și pună o serie de întrebări.

ADVERTISEMENT

Momentul amuzant din emisiunea de la Antena 1 a stârnit o serie de reacții din partea celorlalți jurați.

Ce a ajuns să facă Mihai Bendeac pe scena iUmor. “Aici trebuia să ajungă viața mea?”

Mihai Bendeac a urcat de nenumărate ori pe scena iUmor în cele 11 sezoane. A acceptat cele mai ciudate provocări cu zâmbetul pe buze. Așa se va întâmpla și sâmbătă, de la ora 20.00, atunci când telespectatorii vor vedea un moment inedit.

ADVERTISEMENT

Actorul a acceptat să fie asistentul Sarei Twister într-un număr de contorsionism combinat cu tir cu arcul. Aceasta ar fi trebuit să aibă un alt asistent, dar colegul ei nu a mai ajuns.

“Partenerul meu nu a putut ajunge, din păcate, dar mi s-a spus că mă poate ajuta cineva. Cred că tu ești acela”, a spus concurenta în timp ce se va uita insistent la Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Actorul, care mereu a acceptat tot felul de provocări nu s-a speriat și a urcat pe scenă. Momentul în care concurenta a folosit arcul l-a făcut însă pe  cunoscutul jurat să-și pună tot felul de întrebări.

“Aici trebuia să ajungă viața mea? De ce eu?”, a spus Mihai Bendeac la Antena 1.

Ceilalți jurați au reacționat imediat.

Care este regulamentul de la iUmor

În cadrul emisiunii iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo jurizează concurenții prin “Thumbs Up” pentru “Da” și prin “Thumbs Down” pentru “Nu”. Dacă un concurent primește cel puțin două voturi favorabile merge mai departe în show.

ADVERTISEMENT

Toți concurenții dintr-o ediție care au primit minimum două voturi “Da” pot să fie apoi votați și de telespectatori. Aceștia trebuie să folosească o aplicație gratuită Antena 1. Votul începe în timpul ediției respective și se încheie a doua zi la ora 16.00.

Concurentul care adună cele mai multe voturi câștiga ediția respectivă. Numele acestuia este anunțat de fiecare dată în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

ADVERTISEMENT