Life

Mihai Bendeac, jurat la Românii au talent?! Cum a picat mutarea din cauza “apostolilor plimbăreţi”

Mihai Bendeac este de departe unul dintre cei mai apreciați actori la momentul actual. Puțini știu însă de negocierile pe care acestea le-a purtat cu cei de la Pro Tv.
15.01.2023 | 19:33
Mihai Bendeac jurat la Romanii au talent Cum a picat mutarea din cauza apostolilor plimbareti
Adevărul despre Mihai Bendeac și propunerea primită din partea Pro Tv. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe Mihai Bendeac l-am putut vedea ani la rând la masa juraților de la iUmor. Lucrurile au scăpat însă de sub control anul trecut.

De ce nu a ajuns Mihai Bendeac jurat la ”Românii au talent”

Mihai Bendeac a decis să plece de la iUmor, iar nici până acum motivele concrete ale plecării sale nu s-au aflat. De asemenea, ulterior s-a mai scris și că acesta ar fi negociat cu alte posturi tv, dar nimic concret nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cu mult înainte de show-ul iUmor însă, Mihai Bendeac a negociat intens cu cei de la Pro Tv. Producătorii show-lui Românii au talent îl doreau la masa juraților, însă se pare că lucrurile nu au fost de partea sa.

De ce nu a ajuns Mihai Bendeac să semneze cu cei de la Pro Tv? Conform paginademedia.ro, negocierile dintre cele două părți ar fi eșuat tocmai din cauza unor notificări transmise de cei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Chiar Mihai Bendeac povestea că negocierile au ajuns atât de departe încât actorul se afla în faza în care făcea ședințele foto cu restul membrilor din juriu, mai exact Andi Moisescu, Andra și Cabral.

El era încântat de tot ce se întâmpla la acel moment, dar se pare că timpul i-a pregătit cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac și colaborarea cu Pro Tv

Asta se întâmpla în urmă cu mai bine de 7 ani, iar actorul aducea atunci și lămuriri pe pagina sa de Facebook.

”Vă anunţ cu respect că eu și familia mea suntem terorizaţi de un an de zile de către apostolii “plimbăreți”.

ADVERTISEMENT

Iar publicului meu îi transmit că, într-adevăr, vara această am negociat cu producătorii show-ului “Românii au Talent”, cei de la Prima TV având nobleţea de a-mi permite să fac asta considerând că merit să fac parte din acest juriu. (Mulțumesc, domnule Burci).

S-a ajuns chiar până în faza în care am realizat și şedinţa foto alături de Andra, Andi și Cabral. (Cărora nu am cuvinte să le multesc pentru felul în care m-au primit).

Însă, apostolii “plimbăreți”, au trimis notificări postului Pro TV până în punctul în care oamenii s-au speriat și proiectul a căzut”, scria atunci, Mihai Bendeac pe Facebook,  făcând evident, referire la “plimbarea” organizată de postul de ştiri al Intact, Antena 3, în jurul Palatului Cotroceni.

Se pare însă că în final cei de la Antena 1 au câștigat, sau cel puțin asta s-a întâmplat până anul trecut.

Să nu uităm că după ”scandalul” privind show-ul iUmor, s-ar părea că cei de la Pro Tv l-ar fi vrut din nou pe Mihai Bendeac. La acel moment se tot scria că actorul ar fi primit o ofertă din partea trustului.

Din păcate însă nici de această dată nimic nu s-a concretizat. Motivul pentru care Mihai Bendeac a refuzat colaborarea cu Pro TV a fost contractul cu Antena 1, care era în continuare în vigoare, în ciuda deciziei sale de a părăsi juriul de la iUmor.

ADVERTISEMENT