Life

Mihai Bendeac, la Pro TV! Fosta vedetă de la Antena 1 a făcut anunțul serii

Mihai Bendeac a semnat cu Pro Tv. Fostul jurat al emisiunii iUmor a decis să se despartă de Antena 1 și să ia o decizie importantă în cariera sa.
05.02.2023 | 21:41
Mihai Bendeac la Pro TV Fosta vedeta de la Antena 1 a facut anuntul serii
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar o bună perioadă de timp a stat la masa juraților de la iUmor.

Mihai Bendeac a întrerupt colaborarea cu Antena 1 și a semnat cu Pro Tv

Anul trecut însă, pe actor l-au nemulțumit mai multe lucruri, așa că a părăsit subit platoul de filmare. El nu a mai fost văzut de atunci la masa juraților de la iUmor, însă nici nu a semnat cu un alt post.

ADVERTISEMENT

La acel moment, se vorbea despre contractul lui Mihai Bendeac cu Antena 1, care era încă în derulare, asta deși actorul a decis să nu mai facă parte din emisiunea iUmor.

Iată că lunile au trecut, iar Mihai Bendeac a luat o decizie surprinzătoare. Într-o postare pe contul personal de socializare, actorul a anunțat că a semnat cu Pro Tv, mai exact, el a postat o imagine cu logo-ul celor de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Amintim însă că în urmă cu mai bine de un an de zile, Mihai Bendeac nu părea prea deschis să facă o astfel de mutare. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, actorul povestea că nu ar putea fi el însuși la Pro Tv.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Ce spunea Mihai Bendeac acum ceva timp despre colaborarea cu Pro Tv

Tot atunci, Bendeac mai dezvăluia că a primit o propunere pentru emisiunea Românii au talent, însă a preferat să o refuze. De asemenea, el a mai vorbit și despre ce mai avea nevoie postul tv, la acel moment.

ADVERTISEMENT

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp

ADVERTISEMENT

Menționăm că anunțul făcut de Mihai Bendeac privind colaborarea cu Pro Tv vine după ce, anterior, cancan.ro scria că actorul a reușit să încheie definitiv colaborarea cu Antena 1.

Atunci nu existau prea multe detalii, decât cele pe care le știam, mai exact că Mihai Bendeac a fost filmat fără acordul lui de către colegii lui, așa că a dorit să nu mai aibă nicio legătură cu Antenele și asta s-a și întâmplat, însă ceva timp mai târziu.

Deși fanii au fost surprinși de mișcarea făcută de aceasta, postarea actorului a adunat nenumărate aprecieri, încurajări, dar și mesaje de felicitare.

ADVERTISEMENT