Life

Mihai Bendeac, mărturisire șocantă. Actorul, pe punctul de a pierde o sumă imensă de bani

26.06.2020 | 20:44
Mihai Bendeac marturisire socanta Actorul pe punctul de a pierde o suma imensa de bani
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră, juratul „iUmor” făcând o dezvăluire șocantă în mediul online. Îndrăgitul actor a povestit pe o rețea de socializare o întâmplare puțină neplăcută legat de mașina pe care o conduce.

Cunoscutul jurat de la Antena 1 se afla însoțit de mama sa într-un parc din București când și-a dat seama că nu mai are cheia de la autoturism. Actorul era pe punctul de a pierde o sumă impresionantă din cauza faptului că nu o mai găsea.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi fost nevoit să scoată din buzunar o sumă destul de mare pentru a-și face o nouă cheie. Potrivit spynews.ro, valoarea autoturismului se ridică la circa 20.000 de euro.

 Actorul Mihai Bendeac și-a pierdut cheia de la mașină

„Am pierdut cheia de la mașină. Deci dacă nu este pe vreo bancă unde am stat, e nenorocire”, a mărturisit Mihai Bendeac, într-o postare pe InstaStory, conform sursei citate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Mama actorului și-a dat seama că acesta nu glumește și treaba este cât se poate de serioasă, moment în care s-a putut observa panica pe chipul ei.

Întâmplarea s-a încheiat în cele din urmă într-o notă pozitivă, Mihai Bendeac găsind cheia chiar pe banca pe care stătuse cu puțin timp înainte.

ADVERTISEMENT

 „Acum e acum! Aici am stat, pe banca asta. Dacă e aici… este!”, a fost reacția juratului „iUmor” de la Antena 1 când și-a găsit cheia de la mașină pe banca din parc.

Mihai Bendeac a dezvăluit că a avut coronavirus. La fel și familia sa

Renumitul actor, Mihai Bendeac, a mărturisit într-una dintre emisiunile „iUmor” că a trecut prin momente cumplite în perioada de izolare, acesta având noul tip de coronavirus. Bărbatul a declarat că nu s-a prezentat la spital, ci s-a tratat singur, acasă.

ADVERTISEMENT

După dezvăluirea sinceră actorul din serialul „Băieți de oraș” a început să treacă printr-un adevărat coșmar pentru că oamenii au ajuns să îl privească suspicioși pe stradă.

Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima categorie sunt oamenii care mă salută, așa cum mă salutau de obicei. 

A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă.

Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă”, a spus comediantul pe contul de Instagram despre modul în care e privit de oamenii din jur, în condițiile în care a avut coronavirus în urmă cu 2 luni.

ADVERTISEMENT