Life

Mihai Bendeac, moment inedit pe scena de la iUmor. Ce a pățit juratul în finală

Mihai Bendeac a fost impresionat de numărul unui concurent care a ajuns în marea finală de la iUmor. Concurentul de la Antena 1 l-a făcut pe actor să-și pună câteva semne de întrebare.
06.12.2021 | 17:06
Mihai Bendeac moment inedit pe scena de la iUmor Ce a patit juratul in finala
Mihai Bendeac, impresionat de numărul lui Sylar de la iUmor. Cum a reacționat actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a intrat rapid în momentul inedit pus la cale de Sylar, care a venit pe scena de la iUmor însoțit de prietenul său imaginar, Paul. Plăcut surprins, actorul s-a implicat activ.

Juratul de la Antena 1 a urcat pe scena emisiunii, imediat cum participantul a solicitat ajutorul unei persoane din public.

ADVERTISEMENT

„Eu și Paul avem nevoie de un asistent pe scenă, așa că dacă doriți să participați puteți ridica mâna!”, a spus Sylar de la iUmor.

Mihai Bendeac, impresionat de numărul lui Sylar de la iUmor. Cum a reacționat actorul

Momentul inedit a fost pe placul lui Mihai Bendeac, care a fost imediat primul doritor. Actorul s-a lăsat „atins” de mentalist, în timp ce prietenul imaginar al concurentului l-a mângâiat pe spate.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu ce s-a întâmplat acolo! Nu m-a atins el? Am simțit că m-a atins de două ori”, a fost replica juratului de la iUmor.

Ulterior, Sylar l-a atins pe jurat de două ori pe frunte, mărturisind că atingerea de pe spate i se datorează fantomei Paul. Mihai Bendeac a intrat și mai mult în jocul concurentului.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor a primit un carnețel de la participantul de pe scenă, apoi i-a cerut fantomei un pix. În acel moment pixurile au căzut, artistul fiind surprins de acest lucru.

Mihai Bendeac, număr pe care nu a reușit să-l înțeleagă

Mihai Bendeac l-a privit surprins și a rămas împietrit. Mai târziu, mentalistul a reușit să-i citească gândurile care îi trecea prin minte în acea clipă.

ADVERTISEMENT

Mirarea a fost și mai mare când termenul „pământ” scris pe fruntea lui Sylar a fost cel menționat ulterior de vedetă.

„Oooo”, a fost prima reacție a lui Mihai Bendeac, chiar pe scena de la iUmor, în finala emisiunii, actorul fiind impresionat de numărul concurentului.

„Ne-am gândit că e Carlas Dreams”, a spus la rândul ei Delia, care de asemenea, a apreciat „magia” participantului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT