Life

Mihai Bendeac, mesaj emoționant de ziua tatălui său. Ce i-a transmis actorul

Mihai Bendeac a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant de ziua tatălui său. Actorul i-a transmis ceea ce simte pentru el, impresionându-și fanii.
31.07.2022 | 17:00
Mihai Bendeac mesaj emotionant de ziua tatalui sau Ce ia transmis actorul
Tatăl lui Mihai Bendeac împlinește 62 de ani. Sursa foto: facebook, instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a postat pe Instagram, sâmbătă, un mesaj de ziua tatălui său prin care a stârnit emoție. Celebrul actor a scris cuvinte care ar bucura inima oricărui părinte.

Mihai Bendeac, de ziua tatălui său: ”Ți-ai dedicat existența pentru mine”

Mihai Bendeac i-a urat tatălui lui ”La mulți ani!”, împărtășindu-i iubirea, dar și mulțumirea pentru modul cum bărbatul și-a educat familia. Dănuț Bendeac a împlinit vârsta de 62 de ani.

ADVERTISEMENT

În postare, juratul de la iUmor a publicat și fotografii din copilărie, în care se vede cum este ținut în brațe de tatăl său.

”La mulți ani, tata! Te iubesc din ce în ce mai mult cu fiecare zi, cu fiecare an… Mulțumesc pentru felul în care ți-ai dedicat existența pentru mine, mama și Andrei. ❤️”, a scris Mihai Bendeac pentru tatăl său, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu au întârziat să apară și comentariile fanilor la imagini. ”La multi ani!!dar ce seamana cu louie anderson”, a scris un urmăritor de-al actorului.

Ce rol are tatăl lui Mihai Bendeac în viața actorului

Dănuț Bendeac este tatăl lui Mihai Bendeac. Este căsătorit cu Emilia Bendeac de 39 de ani și împreună au doi copii: Mihai și Andrei.

ADVERTISEMENT

Dănuț Bendeac este o persoană foarte importantă, de altfel, pentru Mihai Bendeac. Bărbatul este cel care îi strânge toate finanțele actorului și îi achită facturile. Însuși Mihai Bendeac a recunoscut acest lucru.

”Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură. Păi, da, dar eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu.

ADVERTISEMENT

Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când”, a dezvăluit Mihai Bendeac la iUmor.

Și mama sa are un rol important în viața lui Mihai Bendeac, ba chiar în cariera lui. Femeia a fost cea care l-a îndemnat să scrie cartea ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”.

La un moment dat, într-o altă postare pe rețelele de socializare, Mihai Bendeac a recunoscut că le-a greșit de foarte ori părinților săi. Totodată le-a spus că ”îi iubește cu disperare”.

”Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am ibit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare”, a mai scris Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT