Life

Mihai Bendeac a cedat nervos la iUmor, din cauza lui Cheloo. Tabletă distrusă. Video

Mihai Bendeac a avut o ieșire nervoasă fără precedent la ultima ediție a emisiunii iUmor, din cauza reacțiilor avute de Cheloo la adresa numărului prezentat de un concurent.
01.03.2022 | 11:44
Mihai Bendeac a cedat nervos la iUmor din cauza lui Cheloo Tableta distrusa Video
Momentul în care Mihai Bendeac s-a ridicat pentru a-i atrage atenția lui Cheloo. Foto: captură YouTube iUmor
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a distrus o tabletă când i s-a părut că numărul concurentului nu este tratat cu atenția cuvenită. Enervat la maximum de atitudinea lui Cheloo, actorul a cedat nervos și s-a descărcat izbind tableta.

Mihai Bendeac a dat vina pe Cheloo pentru căderea nervoasă

Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. Cred că totuși mi s-au acumulat niște lucruri, pentru că nu mai puteam cu energia aia tâmpită pe care…

ADVERTISEMENT

Doi oameni care vorbesc încontinuu și care întrerup încontinuu, de care n-ai loc niciodată să te strecori, să vorbești, să cutare, să cutare, să cutare…

Și mi se părea șocant că eu sunt captivat de un lucru. Eu și 150 de oameni sau câți sunt în public și că aud în stânga mea ‘ăăăăă, chîîî, chîîî’. ‘Ce credeți că e asta? O capră care…‘”, a declarat Mihai Bendeac despre momentul tensionat.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la numărul de magie prezentat de Abel Megyes, care a apărut la iUmor într-o manieră inedită. Concurentul i-a surprins pe jurați și pe cei din public cu modul în care și-a prezentat numărul.

Numărul care l-a bulversat pe Mihai Bendeac la iUmor

El a interacționat cu cei prezenți în platou prin intermediul unei tablete. Acesta a și fost unul dintre motivele pentru care i-a uimit pe Mihai Bendeac, Cheloo, Delia și Ana Morodan.

ADVERTISEMENT

El chiar a scos din gură câteva mingi de ping-pong pe care erau trecute numerele pe care jurații tocmai le spuseseră. Impresionant, într-adevăr!

Totuși, numărul care l-a impresionat cel mai mult pe Bendeac a fost cel în care magicianul virtual Abel Megyes l-a provocat pe Cheloo să îl asiste la o reprezentație cu ajutorul unui joc Tetris.

ADVERTISEMENT

Ulterior, artistul a descoperit că jocul electronic funcționa deși nu avea baterii, ci doar o bacnotă de 200 lei. Atunci, actorul s-a ridicat, a luat tableta și a dat cu ea de pupitru.  ”Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic”, a completat ușor amuzată și Ana Morodan, în cadrul montajului realizat la iUmor.

ADVERTISEMENT