ADVERTISEMENT
Life

Mihai Bendeac, o nouă imagine de colecție. Care este povestea din spatele fotografiei

Autor: Alexa Serdan | 06.12.2020 | 06:26
Mihai Bendeac, o nouă imagine de colecție. Care este povestea din spatele fotografiei
Cartea lui Mihai Bendeac, mai căutată decât cele din literatura clasică. Explicația criticilor Sursa foto: Instagram.com

Mihai Bendeac a postat o nouă imagine de colecție pe rețelele de socializare, după ce în ultimele zile a devenit nostalgic cu gândul la copilărie. Povestea din spatele fotografiei este una cât se poate de simplă, actorul oferind câteva informații în acest sens. 

ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor a început seria fotografiilor de când era mic recent, odată cu postarea în care apărea în „prima lui mașină”. Ulterior, vedeta le-a mai arătat fanilor din mediul online o fotografie din prima zi de școală, dar și o alta de când era mai mare, în compania unor colegi.

De data acesta carismaticul actor nu s-a sfiit să publice o fotografie nud, de când era foarte mic. Mihai Bendeac apare pe plajă, doar cu o pălărie pe cap și cu un zâmbet larg. Cei dragi au imortalizat momentul apreciat în prezent de peste 8.800 de internauți.

Mihai Bendeac, cu gândul la copilărie. Ce ascunde imaginea de când era mic

Mihai Bendeac nu se mai oprește cu imaginile din copilărie, acesta fiind felul său „terapeutic” de a povesti trăirile sale. Și cu această ocazie a mărturisit că a scris o carte, care urmează să fie lansată în curând. Mai exact, este vorba de „Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”, ce va fi lansată pe 10 decembrie, la 10 dimineața.

ADVERTISEMENT

Cartea este scrisă împreună cu cea mai importantă ființă din viața lui Mihai Bendeac, mama sa Emilia, actorul precizând la un moment dat că și-a pus toată sinceritatea în filele publicației. Totodată, juratul de la Antena 1 a mai precizat că prima sa carte va fi lansată pe hârtie, dar și în mediul online.

Actorul promite mărturisiri și întâmplări care l-au făcut să vadă viața cu alți ochi, cartea fiind un fel de terapie prin care își spune off-ul. Vedeta a muncit mai bine de 8 luni la publicația sa, cartea putând fi achiziționată la prețul de 49 de lei.

Mai mult decât atât, Mihai Bendeac își dorește ca prima sa carte „controversată” să se vândă în număr foarte mare, fondurile obținute fiind folosite în totalitate pentru un scop umanitar.

ADVERTISEMENT

„Ante-scriptum- Da, eu sunt în fotografie… 🤓🤦🏼‍♂️ Terapia de a povesti ce ai trăit. Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic. Din 10 Decembrie, ORA 10:00am , «Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama».

Cartea se pune în vânzare pe @bookzone.ro și în librării. S-a muncit mult în ultimele luni. Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu TOATE fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri.

ADVERTISEMENT

Știu că mă pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini, la prețul de 49 de lei, o carte interesantă, controversată, sinceră. Ajutați-ne! Am muncit la ea 8 luni! 🤗”, a scris actorul pe Instagram, în dreptul imaginii de când era mic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!