Life

Mihai Bendeac, ofertat de Pro TV după plecarea de la iUmor. În ce emisiune ar putea fi văzut

Mihai Bendeac ar fi fost ofertat de Pro TV după plecarea de la iUmor. În ce emisiune ar putea fi văzut fostul jurat de la Antena 1.
01.10.2022 | 00:25
Mihai Bendeac ofertat de Pro TV dupa plecarea de la iUmor In ce emisiune ar putea fi vazut
Mihai Bendeac, ofertat de Pro TV după plecarea de la iUmor. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac ar fi fost ofertat Pro TV pentru a face parte din juriul unei îndrăgite emisiuni, după plecarea de la iUmor. Actorul s-a certat cu șefii de la Antena 1 și are de gând să părăsească postul TV deținut de Dan Voiculescu.

Mihai Bendeac ar putea semna cu Pro TV după plecarea de la iUmor

Mihai Bendeac ar fi avut un scandal uriaș cu șefii Antena 1. Din acest motiv a decis să nu se mai prezinte la filmările pentru iUmor, emisiune la care a fost jurat încă din primul sezon.

ADVERTISEMENT

După plecarea de la iUmor, Mihai Bendeac negociază rezilierea contractului cu Antena 1. Actorul de comedie ar putea semna cu Pro TV, post de la care a primit oferte și în trecut, potrivit cancan.ro.

Anul trecut, Mihai Bendeac a fost ofertat de șefii postului de pe Pache Protopopescu pentru a face parte din juriul Românii au talent, după plecarea lui Florin Călinescu. La momentul respectiv a refuzat oferta, iar acum ar fi primit-o din nou.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Mihai Bendeac a refuzat colaborarea cu Pro TV a fost contractul existent cu postul rival.

De asemenea, potrivit sursei citate mai sus, Mihai Bendeac nu ar lua în calcul întoarcerea la iUmor. Plecarea actorului de la Antena 1 încă nu este oficială întrucât acesta nu poate comenta din cauza clauzelor din contract, care implică sume uriașe de bani.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Mihai Bendeac va colabora, într-adevăr, cu Pro TV. Jurații de la Românii au talent deja au fost anunțați, iar filmările pentru emisiune au început.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la iUmor și cine îl înlocuiește

Scandalul cu șefii de la Antena 1 ar fi început după ce Mihai Bendeac ar fi fost filmat în timpul unei pauze de la filmările pentru iUmor, după cum a anunțat Cancan acum două săpătmâni.

ADVERTISEMENT

Actorul ar fi fost deranjat de faptul că au fost înregistrate cuvintele sale foarte critice la adresa lui Mugur Mihăescu, care a urcat și el pe scena iUmor în trecut.

Producătorii emisiunii ar fi insistat să difuzeze materialul. Mihai Bendeac s-a opus acestui lucru, fiind revoltat că a fost filmat în timp ce era în pauză.

După acest episod, Bendeac ar fi refuzat să revină în platoul emisiunii. Mai mult, acesta nu le-ar mai fi răspuns șefilor de la Antena 1.

Comediantul a confirmat, pentru FANATIK, că nu va mai fi văzut în postura de jurat de la iUmor. Se pare că ruptura dintre el și Antena 1 este una definitivă.

Costel Bojoc este noul jurat de la iUmor, după plecarea lui Mihai Bendeac. Anunțul a fost făcut în timpul show-ului, la un trailer al episodului cu numărul 6 al sezonului 13.

Comediantul face parte din juriul emisiunii Stand Up Revolution, tot de la Antena 1. Show-ul a ajuns deja la al doilea sezon.

ADVERTISEMENT