Sport

Mihai Bendeac, postare în lacrimi din tribune de la meciul Dinamo – FC Argeș: „Trebuie să reînvăț să iubesc acest club”. Foto

Mihai Bendeac a postat o fotografie în lacrimi pe rețelele de socializare după Dinamo - FC Argeș, scor 6-1 în meciul tur al barajului pentru promovare/menținere în SuperLiga.
29.05.2023 | 22:20
Mihai Bendeac postare in lacrimi din tribune de la meciul Dinamo  FC Arges Trebuie sa reinvat sa iubesc acest club Foto
Fratele lui Mihai Bendeac, în lacrimi la meciul lui Dinamo cu FC Argeș. Foto: Instagram - @jurnalul_unui_burlac.
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat categoric, scor 6-1 cu FC Argeș în meciul tur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga. Doar un dezastru în Trivale ar mai putea să împiedice clubul din Ștefan cel Mare să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după un sezon petrecut în eșalonul secund.

Mihai Bendeac, postare în lacrimi din tribune de la meciul Dinamo – FC Argeș

Dinamo este cu un pas în SuperLiga, după victoria categorică de pe Arena Națională cu FC Argeș. Atmosfera spectaculoasă creată de fanii dinamoviști pe a împins-o pe formația lui Ovidiu Burcă de la spate. Lamine Ghezali a fost cel mai bun jucător al „alb-roșiilor”.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul jocului, actorul Mihai Bendeac a postat o fotografie pe Instagram cu fratele său, Andrei Bendeac. Un cunoscut suporter al clubului din Ștefan cel Mare, Andrei Bendeac a fost surprins în lacrimi după prestația fabuloasă a lui Dinamo.

Probleme financiare și sportive și retrogradarea istorică pe care le-a avut de înfruntat clubul din Ștefan cel Mare i-au măcinat pe suporterii „câinilor”, însă victoria spectaculoasă cu FC Argeș a venit ca o descătușare. De asemenea, Mihai Bendeac speră ca pasiunea fratelui său să-l determine pe actor să iubească din nou la maximum culorile „alb-roșu”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să reînvăț să iubesc Dinamo”

„Când avea 2 ani, @aka_bendy dormea doar dacă, pe pat, era așternut cu Dinamo. Toată copilăria, torturile de ziua lui erau cu sigla clubului. Cănuța din care bea, la fel. Rar mi-a fost dat să văd un asemenea nivel de iubire.

Deși nu mai mișcă în mine mare lucru dinamovismul, sunt extraordinar de fericit pentru fratele meu. Mă bucură fericirea lui în seara. Pentru că îl iubesc. Și, iubindu-l, asta-i viața, trebuie să reînvăț să iubesc Dinamo”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Insta
Fratele lui Mihai Bendeac, în lacrimi la meciul lui Dinamo cu FC Argeș. Foto: Instagram – @jurnalul_unui_burlac.

Alături de Andrei Bendeac și tatăl lui Mihai Bendeac este recunoscut ca fiind un suporter înrăit al lui Dinamo. Returul dintre Dinamo și FC Argeș va avea loc pe 3 iunie în Trivale. Formația lui Bogdan Vintilă are nevoie de un miracol pentru a se menține în SuperLiga.

Jucătorii lui Dinamo, primă de 100.000 de euro dacă vor promova

Pe lângă susținerea masivă din partea suporterilor, jucătorii lui Dinamo au avut și o altă motivație în plus. Patronii clubului din Ștefan cel Mare le-au promis un bonus de aproximativ 100.000 de euro fotbaliștilor, dacă Dinamo va reuși promovarea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie în liga secundă la finalul sezonului trecut. „Câinii” au prins in extremis play-off-ul ligii secunde și au ratat la limită promovarea directă în SuperLiga în detrimentul Oțelului. Totuși, a treia oară pare să fie cu noroc pentru Dinamo, care este favorită la promovare după victoria răsunătoare cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT