Life

Mihai Bendeac, prima postare oficială despre plecarea de la iUmor. Ce a publicat actorul pe Instagram

Mihai Bendeac a făcut prima postare oficială despre plecarea sa de la emisiunea iUmor. Actorul a reacționat pe Instagram.
06.10.2022 | 15:03
Mihai Bendeac prima postare oficiala despre plecarea de la iUmor Ce a publicat actorul pe Instagram
Ce a postat Mihai Bendeac pe Instagram, legat de iUmor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

A apărut și prima reacție oficială a lui Mihai Bendeac despre plecarea sa de la iUmor. Actorul a făcut o postare discretă pe Instagram.

Ce a postat Mihai Bendeac pe Instagram, legat de iUmor

Mihai Bendeac nu a oferit până acum o declarație publică prin care să facă referire la demisia sa de la celebra competiție de umor. În urma mai multor zvonuri, care ulterior s-au adeverit, fostul jurat a postat în dimineața zilei de 5 octombrie un Instastory cu o secvență din emisiune.

ADVERTISEMENT

În secvență apare persoana care i-a luat locul la iUmor, Costel Bojoc, dar și impresiile bune ale celorlalți colegi. Astfel, actorul dă de înțeles că se bucură pentru cel care îi va ocupa scaunul de acum încolo, relatează Click!

De ce nu mai vrea Mihai Bendeac să fie jurat la iUmor

Mihai Bendeac a făcut acest pas care a uimit publicul după ce a văzut la televizor difuzată o secvență cu el din pauză, fără ca el să fie înștiințat. Ulterior, actorul a tras la răspundere staff-ul și și-a exprimat dorința de a nu mai face parte din juriu.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu este pentru prima oară când Mihai Bendeac este în scandal cu Antena 1 și întrerupe colaborarea. În anul 2015, el a refuzat să mai prezinte ”iComedy”, din cauză că producătorii nu au fost de acord ca Radu Banciu, pe atunci jurnalist la B1Tv, să ia parte la emisiune.

După o perioadă, Mihai Bendeac a reapărut la Antena 1 cu noi producții de succes precum ”Băieți de oraș” sau ”iUmor”. Totodată, el a renunțat acum, prin plecarea de la iUmor, și la o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac primea lunar la iUmor 7.000 de euro. Însă, nu el încasa cea mai mare sumă, așa cum mulți credeau.

Cel mai bine plătit jurat la iUmor ar fi Cheloo, care ar câștiga 10.000 de euro, iar Delia oscilează între 6.000 și 8.000 de euro. Cu toate acestea, Mihai Bendeac nu pare a pune preț pe partea financiară.

ADVERTISEMENT

Actorul își donează 20%, în fiecare lună, din câștiguri. În viitor, i-ar plăcea să aibă capacitatea de a dona 100%.

” (…) Momentan, donez 20% din tot ceea ce câștig și vreau să cresc progresiv până o să ajung la 100%. Asta e relația mea cu banii.

Să știi că, în condiții normale, vorbim acum în afara pandemiei, un actor talentat, un actor bun, poate trăi din actorie”, spunea Mihai Bendeac pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT