Life

Mihai Bendeac, revoltat de ce se întâmplă în București, în zona în care locuiește: “Este ireal”

Mihai Bendeac este revoltat de ceea ce se întâmplă în București, în zona în care locuiește. Actorul a vorbit despre această problemă pe rețelele sociale.
30.08.2022 | 23:00
Mihai Bendeac revoltat de ce se intampla in Bucuresti in zona in care locuieste Este ireal
Mihai Bendeac, revoltat de ce se întâmplă în cartierul în care locuiește. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac este revoltat din cauza oamenilor străzii din București, care devin agresivi cu trecătorii sau cu locuitorii din zonă.

Mihai Bendeac, revoltat de ce se întâmplă în zona în care locuiește

Juratul de la iUmor nu mai știe ce să facă și a împărtășit totul și cu fanii care îl urmăresc pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Actorul locuiește într-o zonă din Capitală în care există mulți oameni ai străzii care îi deranjează pe cei din zonă. Mai exact, Mihai Bendeac stă în Sectorul 3, pe cel mai mare bulevard din Capitală.

Mihai Bendeac a postat câteva imagini pe contul său de socializare și a etichetat și pagina Primăriei Sectorului 3 din Capitală în speranța că cei de acolo vor face ceva în legătură cu această problemă.

ADVERTISEMENT

Faptul că oamenii străzii îi deranjează pe trecători în fiecare zi este revoltător pentru juratul de la iUmor. Actorul a filmat un moment în care un om al străzii merge la geamul unei mașini pentru a-i cere bani șoferului.

Deși este o persoană empatică, Mihai Bendeac nu mai suportă să fie terorizat, mai ales că locuiește în centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

“Sunt mulți. Nu vor să muncească, au motive gen ‘N-am buletin…’. Sunt o persoană miloasă de felul eu. Dar aș vrea să ajung în liniște și civilizație acasă…

Nu e ok să știu, de fiecare dată când merg spre casă, faptul că trebuie să trec prin asta.”, a explicat Mihai Bendeac pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a încercat să-i ajute pe oamenii străzii

Mihai Bendeac este revoltat mai ales pentru că știe că sunt oameni cu dizabilități care muncesc și încearcă să fie utili societății așa cum pot, în timp ce alții găsesc scuze pentru a nu merge la muncă.

În plus, actorul a mai spus că are vecine care se întorc seara de la job și sunt foarte speriate din cauza oamenilor străzii.

“Încerc să ajut cât pot pe cei care au nevoie. Jur că încerc să fiu un om bun. Dar există oameni care stau în scaun cu rotile și găsesc o cale de a fi utili societății și celor din jur.

Aici, repet, pe cel mai mare bulevard al țării, în centrul Bucureștiului, este ireal ce se întâmplă. Sunt mulți. De toate vârstele. Uneori, sunt agresivi. Te înjură dacă nu le dai, oricât ai fi tu de ‘Bendeac’.(…)

Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând de la mașină până la intrare. Nu este ok!!! , a mai spus juratul de la Antena 1.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac, sătul de oamenii străzii care îi terorizează pe cei din jur. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Actorul a încercat să-i ajute pe acești oameni, cărora le-a promis că le va face buletine și îi va ajuta să-și găsească locuri de muncă, însă aceștia nu sunt dispuși să-și schimbe viața.

ADVERTISEMENT