Life

Mihai Bendeac s-a săturat. Mesajul pe care i l-a trimis lui Cătălin Măruță. “Nu mă mai hărțui”

Mihai Bendeac nu vrea să mai primească telefoane de la Cătălin Măruță și i-a transmis un avertisment cât de poate de clar.
03.08.2021 | 16:06
Mihai Bendeac sa saturat Mesajul pe care i la trimis lui Catalin Maruta Nu ma mai hartui
ADVERTISEMENT

Actorul a avut o răbufnire nervoasă la adresa lui Cătălin Măruță. Acesta spune că a fost sunat de atâtea ori de prezentatorul TV încât s-a săturat și l-a rugat să nu-l mai hărțuiască. L-a amenințat chiar că va merge la poliție

Cătălin Măruță l-a sunat inițial pe Mihai Bendeac pentru a-l invita la podcastul pe care îl realizează, dar acesta a refuzat.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac s-a săturat. Mesajul pe care i l-a trimis lui Cătălin Măruță. “Nu mă mai hărțui”

În urmă cu ceva vreme, Mihai Bendeac a vorbit despre un conflict pe care l-a avut cu  Cătălin Măruță. Totul a început după ce prezentatorul Tv l-a invitat pe jurat să participe la podcastul pe care îl realizează.

Mihai Bendeac a refuzat spunând că nu își dorește să iasă prea mult în evidență în mediul online.

ADVERTISEMENT

Potrivit actorului, lucrurile nu s-au terminat însă. Măruță ar fi devenit extrem de insistent, lucru care l-a deranjat pe cunoscutul jurat.

Când acesta nu a mai putut să-și stăpânească nervii a izbucnit în mediul online și a povestit tot ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce a vrut să facă Mihai Bendeac

Pentru că se simțea hărțuit actorul a fost la un pas să meargă la poliție pentru a face o reclamație.

“Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi …!”, a mai spus Bendeac, în filmulețul postat pe contul său de socializare.

De curând și alte vedete au fost deranjate de atitudinea lui Cătălin Măruță. Antonia și Alex Velea au spus că prezentatorul le-a pus într-o lumină proastă imaginea.

ADVERTISEMENT