Life

MIhai Bendeac sare în apărarea medicilor. Ce mesaj dur le transmite protestatarilor

31.03.2021 | 20:42
MIhai Bendeac sare in apararea medicilor Ce mesaj dur le transmite protestatarilor
Mihai Bendeac le ia apărarea medicilor din România. Sursă foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Ultimele zile au fost unele extrem de agitate în România. În mai multe orașe din țară, protestatarii au ieșit pe străzi noaptea, nefiind de acord cu măsurile restrictive luate de autoritățile române. Mihai Bendeac îi critică acum crunt pe cei care au făcut acest lucru, jignindu-i pe medici.

Mihai Bendeac se numără printre cei revoltați de protestele din țară, dar și de mesajele celor care i-au pus la zid pe medicii din România. Juratul de la iUmor a ținut să își exprime opinia în mediul online.

ADVERTISEMENT

După ce au apărut numeroase persoane care au jignit cadrele medicale ce se luptă în aceste zile cu pandemia, Bendeac și-a ieșit din minți și a răbufnit în mod public. Ce a putut să spună vedeta Antena 1 despre proteste?

Mihai Bendeac le ia apărarea medicilor din țară

Actorul nu s-a limitat doar la un mesaj de sprijin pentru cadrele medicale, ci a adăugat și niște cuvinte grele pentru cei care au ieșit în stradă, ca să protesteze împotriva măsurilor luate în această perioadă.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile nu vor rămâne așa! Continuăm. PS – Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii). Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile. Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc!

Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrati-va la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine.”, a scris Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Florin Cițu a explicat de ce au fost luate restricțiile

”Din februarie a început să crească numărul de cazuri de infectare, dar și  al persoanelor prezente la ATI. De asemenea, au fost înregistrate mai multe apeluri la salvare.

M-am consultat cu prefecții și cu consiliile județene pentru a găsi soluții. Nu am am vrut să închidem economia. (…)Am vrut neapărat să nu fie o decizie unitară, pentru fiecare localitate are particularitatea ei.

ADVERTISEMENT

Am căutat o soluție pentru a sărbători Paștele”, a anunțat premierul Florin Cițu.