News

Mihai Bendeac și Roxana Vancea s-au sărutat pe scena iUmor! Ce s-a întâmplat la Antena 1. FOTO

29.03.2019 | 11:53
Mihai Bendeac si Roxana Vancea sau sarutat pe scena iUmor Ce sa intamplat la Antena 1 FOTO

Ediția de sâmbătă a show-ului iUmor, emisiune care va fi difuzată de la ora 20:00, la Antena 1, va atinge cote maxime, căci în platou va păși Roxana Vancea. Vedeta se va revedea pe scena umorului cu Mihai Bendeac, despre care spune că îi este un foarte bun prieten, după ce au avut o relație de dragoste.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea s-au sărut pe scena iUmor

Însă, chiar dacă cei doi susțin că nu mai au de împărțit nimic, revederea a fost de departe una plină de dragoste, căci atunci când au ajuns unul în brațele celuilalt, s-au și sărutat, spre încântarea Deliei. „Am simțit cu toții că ea încă mai simte ceva, și el! Dragostea este încă în aer!”, a spus artista.

De asemenea, printre invitații speciali care vor păși sâmbătă pe scena iUmor, mai sunt și Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, mama lui Bendeac și mama Deliei, iar aceștia nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați. De altfel, ediția eveniment de roast va fi o adevărată surpriză pentru cei trei jurați: Cheloo, Delia și Bendeac, dat fiind faptul că nu știu ce îi va lovi.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea s-au sărutat pe scena iUmor! Ce s-a întâmplat la Antena 1. FOTO
Roxana Vancea și Mihai Bendeac s-au revăzut pe scena iUmor

Ediția de sâmbătă de la iUmor vine cu surprize

Delia și Mihai vor fi șocați de faptul că mamele lor urcă pe scenă. Gina Matache, mama solistei, chiar dacă este obișnuită cu scena, fiind o cunoscută artistă de muzică populară, tot a simțit o oarecare emoție legată de apariția sa în cadrul show-ului. „E prima dată când…mă fac de râs, de dragul ei…Astăzi nici măcar nu am sunat-o, mi-a fost teamă să nu mă dau de gol. Sper să nu își dea seama din prima, sper să o fierb puțin, eu mi-am făcut un scenariu”, a spus Gina Matache.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea s-au sărutat pe scena iUmor! Ce s-a întâmplat la Antena 1. FOTO
Mama Deliei și mama lui Bendeac vor fi prezente în platoul iUmor

Cât despre mama lui Mihai, aceasta speră că își va impresiona fiul prin apariția sa. „Eu cred că sunt singura care nu sunt de meserie, nu sunt obișnuită cu scena, cu spectacolele, dar sper să mă descurc. Eu cred că o să fie șocant, nu cred că se așteaptă, i-am mai făcut surprize de ziua lui, am venit cu bunicul lui, dar chiar să mă vadă pe scenă nu cred că se așteaptă. Când am auzit că vine și mama Deliei, nu am putut să refuz”, a spus Emilia Bendeac.